2777
2789
عنوان

راجع ب برنامه زندگی پس از زندگی👇

443 بازدید | 38 پست

بچها من نه کسی هستم ک بخوام کسی رو نصیحت کنم یا ...

فقط عباس موزون تو ی برنامه هاش ک بهش انتقاد کردن ک چرا دنبال اثباتی و ...گف من تا همه مردم باور نکنن آروم نمیشم؟

چرا ؟بحال اون فرقی نداره اینو برای من و شما میگه ک شاید تلنگری بشه برامون و عبرت بگیریم لطفا باز نیاین بگین هرکی اعتقادات خودشوداره نمیگم باور کنید اما لطفا تحقیق کنید 

مرگ خیلی از اون چیزی ک فکر میکنیم بهمون نزدیکتره...

دقیقا من که خودم تجربه مرگ نه اما یسری چیزا تجربه کردم باور داشتم دیگه یقینم دارم خوصله گفتنشم ندارممم دارم میرم حموم هر کی خواست بگم بهش ریپ بزنه فردا شاید وقت کنم تایپ کنم طولاتیه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای موزون یکی از دانشمندان بزرگ بین المللی هستن

و یکی از برترین رزومه های ایران رو دارن 

هر چی از دانش و دانایی این آقا بگیم کم گفتیم 

خدا حفظش کنه ان‌شاءالله 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

کسی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد 

من به زندگی بعد از مرگ خیلی اعتقاد دارم و از حق الناس میترسم اما خب گذشته یه خطاهایی داشتم اونم بخاطر تربیت بد خانوادم بود طرز فکرم خیلی بد و منفی بود امیدوارم تو همین دنیا تاوان بدم تا به اون دنیا نمونه 

جدیدا از یه نوع مرگی میترسم نمیدونم انگار یه لحظه حس ششمم گفت ک اینجور میمیرم

نتررس مدام برا خودت تصورش نکن ترس مدام از مرگم خوب نیس 

فقط درحدی باشه ک مراقب اعمالمون باشیم خوبه

من فکر کنم پریروز همینطور خیلی تصادفی کانال و روی این برنامه نگه داشتم و نصفشو فقط دیدم و واقعا یه تلنگر بزرگی داخل زندگیم ایجاد شد ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

من فکر کنم پریروز همینطور خیلی تصادفی کانال و روی این برنامه نگه داشتم و نصفشو فقط دیدم و واقعا یه ت ...

میشه تعریف کنید چی بود من کلاااااااا یادم میره مونده یبار همه دان کنم ببینم 

دقیقا من که خودم تجربه مرگ نه اما یسری چیزا تجربه کردم باور داشتم دیگه یقینم دارم خوصله گفتنشم ندارم ...

اگه فردا گفتی ممنون میشم لایک کنی.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

کسی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد من به زندگی بعد از مرگ خیلی اعتقاد دارم و از حق الناس می ...

سعی کن حلالیت بگیری