2777
2789
عنوان

کاربر می می ناز🙂🥲

1421 بازدید | 78 پست

نمیدونم کیا میشناسیدش

ولی چقدر دلم گرفت تاپیکش رو دیدم....

سال ۹۲ ساعت ۹ و نیم صبح تاپیک زده بود :)

الان دیگه خودش نیستش فقط تاپیکش مونده و کسایی که تو تاپیکش دعا کردن خوب بشه🙂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

🥲

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کی خبر داره شاید دیگه نی نی سایت نیومده هرکی دیگه انلاین نشد که یعنی فوت شده؟

نی نی یار فوتشو تایید کرده

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

کی خبر داره شاید دیگه نی نی سایت نیومده هرکی دیگه انلاین نشد که یعنی فوت شده؟

ایشون سرطان سینه داشته فکنم

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉