2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمتی که میگید خونه مادرشوهر بودن ،، دیگه مدل زندگی اون زمانها اونجوری بوده ، بنظر من مردهای قدی ...

به نظر منم مادرشوهرای قدیم هم مث مادرشوهرای الان عقده ای و زروگو و دوبهم زن نبودن

زنای قدیم بساز و اهل زندگی و عشق به خانواده داشتن ابرو و حیثیت و ایمان و تقوا و شرافت داشتن اما الان یه عده آدم بی ذات و ریشه ه ر ز ه اومدن ل خ ت شدن و میگن ما روشنفکریم  باید بهشون گفت عزیزم شما روشن فکر نیستین جیندرلا هستین

چرا باید بمونن و توسری بخورن چرا مرد نباید برای حفظ زندگیش بجنگه

نگفتم بمونن. زنی ک میبینه مردش ادم نمیشه بچه نیاره تا قبل بچه بره پی زندگی جدیدش. همیشه هم تقصیر مردا نیست. بچه نیاز ب پدر و مادر داره. تا واقعا مستقل نشده نمیتونه ب خاطر بچه فداکاری کنه بهتره یا مجرد بمونه یا بچه نیاره. نمیگم همه زنهای امروز بدن گفتم قدیما بهتر بودن

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

به نظر منم مادرشوهرای قدیم هم مث مادرشوهرای الان عقده ای و زروگو و دوبهم زن نبودن

اینقدر اون زمونا کار بوده و زندگی سخت بوده بیکار نبودن بشینن فکر کنن چه جوری طرفو بسوزونن بنشونن سرجاش و چه میدونم حال گیری و ... کنن

کجا جفتش یکیه؟؟؟؟بساز ینی کسی ک قانع هست و توقع های زیاد نداره و می‌سازه توسری خور ینی مسخره ات کن ...

کسی که داره زیردست مادرشوهر با نون و پیاز می‌سازه داره توسری می‌خوره. فقط هنوز اینو نمی‌دونه خودش

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

فرهنگ اونجوری بود .. یعنی طبیعی بود پیش خانواده شوهر و وظیفه بود کار کردن اونجا .. حتی عروسی که خودش زجر کشیده بود با عروسش همون کارو میکرد .. نسل ما بخاطر پیشرفت تکنولوژی و عوض شدن شرایط زندگی تغییر کرد ... یا مثلا کتک خوردن از شوهر اونقدر چیز بدی نبود 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فرهنگ اونجوری بود .. یعنی طبیعی بود پیش خانواده شوهر و وظیفه بود کار کردن اونجا .. حتی عروسی که خودش ...

الان کتک خوردن بیشتر شدههه چون زنها حرف نمیخورن اجازه نمیدن توهین بهشون بشه

کاش مردا مستقل بودن یاد بگیرن پشت خانمشون بودن یاد بگیرن و زود ی چیزی شد نذارن پشت خونواده خودش همه چی درست میشد زنشم باش کنار میومد 

من الان ۵سال برادر شوهرم خوندادش شپش دارن دیگه بقران به خودکشی هم فکر کردم شوهرم میگه چندوقت دختر برادرم نمیاد نکنه چیزی بشون گفتی بشون برخورده 

خو لامعصب کسی ک ۵سال نتونسته سر دخترش تمیز کنه اصلا بدرد چی میخوره ک تو نگران باشی  

مردی که پشت زنش زنش بساز و قانع هم میشه توسریخورم نمیشه