2777
2789
عنوان

چ غلطی بود تو این سن کردم خدا💔😭

478 بازدید | 29 پست

تروجون عزیزتون نگین چرا ازدواج کردی فقط دلداریم بدین راه حل میخام همین دلم اتیش گرفته😭💔

۱۵ سالم بود چندتا خاستگار داشتم یکیو دوس داشتم بابام نزاشت ب هم برسیم اینی ک الان شوهرمه اومد ب پام افتاد گف زنم شو نمیزارم اب تو دلت تکون بخوره و... عقد کردیم خاستم طلاق بگیرم خانوادم گفتن درست میشه اولا همه همینطورن بعد عروسی بدتر شد😭😭😭😭😭💔💔عصاب معده گرفتم‌ورم معده گرفتم ده کیلو کم کردم ده بار قهر کردم رفتم خونه بابام بابام پشتم بود اما چ فایده زندگیم جهنم😭😭😭😭💔الان یساله سر خونه زندگیمم اما فقط بخاطر اینکه خانوادم ناراحت نشن خیلی چیزارو میریزم تو خودم و صدامو درنمیارم شوهرم عارش میاد پیشرفت منو ببینه بهم اصلااااا پول تو جیبی نمیده هروقت ازش پول خاستم گفته چکام زیاده درکم کن فلان گفتم باشه بخدا قسم من خیلی درکش کردم خیلی باهاش راه اومدم بقیشو تایپ کردم الان میزارم اگ هستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیزاره ب هرچی ک علاقه دارم برسم همش میگه تو ولخرجی میکنی اخرشم ب حرف من میرسی بخدا تاحالا ازش چیزی نخاسم من از بچگیم عاشق گیتار بودم ک اونم دوران عقد بهش گفتم برام خریده بوده میخاسته سوپرایزم کنه مامان باباش دعواش کردن گفتن ببر پس بدع اینو بعد یهفته بهم گف موند یسال بعد عروسیم بابام برام خرید خاستم کلاسش برم نزاشت برم الان بابام چرخ خیاطی برام خریده انقد ذوق داشتم برا عید واسه خودم شومیز بدوزم چند بارم بهش گفتم میخام پارچه بخرم شومیز بدوزم گفتم تو روبیکا ی کانال پیدا کردم قیمت کلاساش یکی ۶۰ تومنه مجازیه نگا‌میکنم یاد میگیرم برگشته میگه هیچی دیگ من درامدمو خرج نخ و سوزن و پارچه برای تو کنم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔خسته شدم انقد کوتاه اومدم درکش کردم دیگ ی نخ و پارچه چیه واقعا همش میگه مادرم چندسال زحمت مارو کشید فلان کارو کرد... ی قرون پول نخاست منم گفتم اون مادرته من زنتم الان ک۱۸ سالمه دارم مگم خدایا منو از رو‌زمین بردار نمیخام زندگیو😭 

بهش میگم طرز فکر مریضتو عوض کن دیگ اون دوره زمونه نیس ک زنا فقط بشورن بپزن بچه بزرگ کنن من اینم از الان هر فکری میکنی بکن اگ بخای ایجور پیش بری برا ما اخرش ب طلاق میکشه برگشت گفت ب جهنم بکشه الان این حرفو میزنه اما وقتی قهر میکنم و میخام طلاق بگیرم میاد میفته ب پام

نه بابا تو خونه نمیزارع حالا برم بیرون؟ نمیگم پول نداریم یا پول لازمم من فقط میخام مشغول بشم تو خونه ...

تو که مثله من اشتباه ازدواج کردی لااقل پافشاری کن رو یه کاری تا مستقل بشی

بهش میگم طرز فکر مریضتو عوض کن دیگ اون دوره زمونه نیس ک زنا فقط بشورن بپزن بچه بزرگ کنن من اینم از ا ...

اصلا تقصیر اون نیست

اون دختر ۱۵ ساله گرفته که تربیتش کنه ، نه اینکه زنش باشه

و گرنه می رفت به دختر ۲۵ ساله میگرفت

نه بابا تو خونه نمیزارع حالا برم بیرون؟ نمیگم پول نداریم یا پول لازمم من فقط میخام مشغول بشم تو خونه ...

بهش بگو یا برم شاغل شم یا خرجیمو درست بده

قوی باش بچه ک نیستی

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤