totfarangikhanom مدیر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 عنوان توروخدا بگین چطوری بفهمم شمارمو حذف کرده یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست راهی وجود داره؟اگه هست بگین دعاتون میکنم درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨ 1403/12/25 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 کنارش یه دونه آدمک میارهتو نصب کن ویدو گرامو چشم الان درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 کنارش یه دونه آدمک میارهتو نصب کن ویدو گرامو نصب کردممن شماره خودمو حذف کردم توی گوشیم ولی بازم کنار اون شماره آدمک میاد درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 شمارش توی تلگرام میزدی اگه دوتا آیکون آدمک میومد کنار اسمش یعنی شمارت رو سیو داشت الان اون ادمکا الکیه یعنی ؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
mahishh عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 249 نصب کردممن شماره خودمو حذف کردم توی گوشیم ولی بازم کنار اون شماره آدمک میاد معمولا درسته ها...شاید یکم باید بگذره
pary_nb عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 473 پروف واتساپ نیست ولی پروف تل هست خب پروف تلگرامش رو روی کدوم گزینه تظیم کرده؟ همه ببینن یا فقط مخاطب ببینه
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 معمولا درسته ها...شاید یکم باید بگذره اره شاید...دوباره فردا صبح امتحان میکنمممنونم ازت درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 تو تلگرام میشه چطوری؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 خب پروف تلگرامش رو روی کدوم گزینه تظیم کرده؟ همه ببینن یا فقط مخاطب ببینه از کجا باید متوجه بشم عزیزم؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
pary_nb عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 473 تلگرام طلایی نصب کن بعد از کجاش میشه فهمید مخاطبی یا نه منم کنجکاو شدم برم ببینم
pary_nb عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 473 از کجا باید متوجه بشم عزیزم؟ فکر کردم توی رفت و امد ها شاید بدونید گزینش چیه با یه خطی که ندارتش مثلا خط فامیل یا دوستتون ایدیشو سرچ کنید ببینید با خط رفیقتون پروفایلشم میاد یا نه
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 کلا دیگه نیست همچین آیتمی ممنونم درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 فکر کردم توی رفت و امد ها شاید بدونید گزینش چیه با یه خطی که ندارتش مثلا خط فامیل یا دوستتون ایدیشو ... آها خب ممکنه چون قبلاً شماره رو سیو داشته الان هم پروفش بالا بیاد؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
pary_nb عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 473 آها خب ممکنه چون قبلاً شماره رو سیو داشته الان هم پروفش بالا بیاد؟ نه عزیزم ۱ دقیقه بعد حذف شماره پروف میره با شماره رفیقتون سرچش کنید ببین پروف داره یا نه
newnazjon عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2829 چطوری؟ بزن رو مخاطب،بعد دوباره بزن رو اسم مخاطب اونجایی که آیدی وشماره طرف میاد اون سه نفثقطه بالارو بزن،حذف مخاطب ،برگرد به صفحه چت،اگه شماره مخاطب اومده یالا ینی سیوی،اگه اسم و آیدی ینی حذفی