2777
2789

من انجام دادم االبته حدود دوسه سال پیش.اول اینکه بعد که انجام داد گفت یه مدت بخواب چون ممکنه حالت بد بشه .منم فکر کنم یه پنج دقیقه دراز کشیدم بعد رفتم داروهام رو بگیرم ولی یهو حالم بد شد به زور خودم ونگه داشتم که نیفتم زمین.بعد سریع اومدم تو ماشین نشستم.زیر دلم درد میکرد ولی حدود یه یه ساعتی بعد فریز.ولی تا جایی که یادمه فکرکنم بعدش درد نداشتم

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم طبیعیه منم وقتی انجام دادم یه مدت دلم درد میکرد دکترم بهم گفته بو احتمالا ترشحاته خیلی زیادی داشته باشی همراه خودت پوشک بیار 

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
سلام عزیزم طبیعیه منم وقتی انجام دادم یه مدت دلم درد میکرد دکترم بهم گفته بو احتمالا ترشحاته خیلی زی ...

بعد زخم باردار شدین ؟ اگه شدین بچتون چیه 

😍خدایا شکرت 😍
بعد زخم باردار شدین ؟ اگه شدین بچتون چیه 

اره باردار شدم دوتا دختر دارم ولی ربطی به فریز کردن زخم نداره دوستم فریز کرده بود سه تا پسر داره

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد