من وقتی کسی بهم پیشنهاد میده تاالان یبار اتفاق افتاده چون هنوز تو اجتماع نیستم زیاد خب اون پسره ک بم پیشنهاد داد یکم باهام حرف زد در حد خوشبختمو اسمت چیه ولی پیامی نداد ورفت.من واقعا دیر با یه شخص اونم پسر میتونم راحت شم و نمیتونم همون لحظه لوند بازی و اینجور چیزا رو دربیارم مگر اینک بدونم این آدم کاملا برا من ساخته شده و بدونم ابدیه.حالا من سرسنگینم و نمیدونم حس میکنم هیچ پسری بخاطر اخلاق خشکم از من خوشش نمیاد و قراره مث همین آقا او همین نگاه اول فرار کنه
خو لاس نزنی و لوندبازی درنیاری وحی منزل میشه که این ادمو واسه توعه.؟
بنظرم لاس زدن خودش ی مهارته که باید یادبگیری
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو همون نگاه اول ک اون آدم میخاد صحبت کنه من نمیتونم عشوه های خرکي بیام و صمیمی بشم فقط میتونم محترم ...
عزیزم عشوه ی خرکی با ظرافت و لوندی خیلی فرق داره
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
خب من نمیتونم جور دیگه ایی باشم خجالت میکشم همون بار اول نمیتونم ناز و لوند باشم.خودم پسرونه نیس رفت ...
نگاه تو یه شبه که نمیتونی اون عادتهای ظریف و لوندی رو بخودت نصب کنی که
خیلی کم کم خودتو عادت بده
البته منم بلد نیستم ولی خب🤣
خب واقعا شاید نشه تو همون نگاه اول صمیمی شد منک خجالت میکشم با کسی ک هنوز نمیشناسم گرم بگیرم یا ناز ...
خو اره تو همون اولش ک ادم چی بگه چه صمیمیتی ایجاد کنه
منظور خوش زبون باشی خیلی جلو میفتی
اهان مثلا همون نگاه اول خوش رفتار باشیم نمیشه سنگین ومحترم برخورد کرد؟
مگه خوش برخورد بودن با سنگین رنگین بودن منافات داره خواهر؟
مگه خوش برخورد بودن با سنگین رنگین بودن منافات داره خواهر؟
منک بت گفتم خودم رفتارم سنگین هست تو گفتی باید ظرافت باشه،آخه وقتی سنگینم قرار تیس ک مردونه باشم ،فقط نمیتونم ناز وادا بیام جون هنوز اونو نمیشناسم بیخیال
منک بت گفتم خودم رفتارم سنگین هست تو گفتی باید ظرافت باشه،آخه وقتی سنگینم قرار تیس ک مردونه باشم ،فق ...
اخه ندیدم چطور ک با گفتن واقعا نمیفهمم