2777
2789

یه مشکلی دارم که فقط خدا می‌تونه کمکم کنه 

نماز نمیخونم چند ساله و از خدا دور بودم 

اراده شروع نماز رو هم ندارم

می‌خوام حداقل روزی یک ربع یاسین بخونم با خدا حرف بزنم 

می‌خوام بدونم برای چله حتما باید چهل روز پشت سر هم باشه ؟ نمیشه بعضی روزا بزای جبران روزی که نخوندی دو بار یاسین بخونی؟

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲

تو هر جور دلت میخواد بخون

خوبی چله اینه مجبورت میکنه هرروز بخونی و یه جورایی بر شیطان غلبه کنی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه عزیزم باید هرروز بخونی از دوازده شب رد شد نخوندی باید از سر بگیری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اگ شکستی اره باید از اول شروع کنی یه پیشنهاد بهت بدم شما که دلت میخاد با خدا حرف بزنی و اروم بشی و برای نمازم حال نداری یه کار کن با امام زمان اول صحبت کن تو بابا رو صدا بزنی دقیقا کنارت حاظر میشن برای شنیدن حرفات هرچی دلت میخواد بگو ازشون بخواه دستت و بگیرن و انگیزه و شوق تو دلت بزارن و امید زندگیت بشن یعنی تو کافیه یه بار باهاشون صحبت کنی و ازشون بخوای دستت و بگیرن مطمئن باش مسیر زندگیت و به سمت مثبت تغییر میدن جوری که خودت ارامش پسدا کنی و بخوای هیچ سختت نباشه برای مشکلتم باخاشون صحبت کن دستت و بگیرن و تو هم قول بده تو زندگیت وقتی برای امام زمان بزاری ایشونم مشکلت و حل کنن