2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

61 بازدید | 10 پست

خانوما ببخشید شما هم مقدار و فشار ادرارتون کم شده؟من از دکترم پرسیدم ممکنه از دفع پروتئین یا عفونت باشه گف نه ورم نداری فشارتم اوکیه ولی خودم میترسم😩۲۹هفته ام دکتر گف رحمت فشار ب مثانه ات میاره با یه مقدار کم ادرار تو مثانه ات حس میکنی نیاز به تخلیه داری برای شما پیش اومده!؟

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

آب نمیخورم اره میخورمم یسره تو دستشویی ام

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم احساس میکنم کلی جیش دارم میرم دسشویی یکم میادطبیعیه

وای خیلی بده شب و نصف شب پدرمو در اورده همش میرم دسشویی میبینم یذره بود ولی داشت میترکوند منو

من اب بخورم نخورم همش احتیاج به تخلیه دارم همش فک میکنم پره ولی خبری نیس😂

وای من کلیه هام خیلی درد میکنه آزمایش و سونو هم دادم😭

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

وای خیلی بده شب و نصف شب پدرمو در اورده همش میرم دسشویی میبینم یذره بود ولی داشت میترکوند منو

حالا هفته ت هرچی بره بالا این مشکل بدترم میشه در سرویس بهداشتی باید بخوابی😁🫨

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

حالا هفته ت هرچی بره بالا این مشکل بدترم میشه در سرویس بهداشتی باید بخوابی😁🫨

عجبب😩😂

حالا بچها بسلامت و به موقع به دنیا بیان اشکال نداره تحمل میکنیم

عجبب😩😂حالا بچها بسلامت و به موقع به دنیا بیان اشکال نداره تحمل میکنیم

چشم بهم بزنی میگذره من ۳۴ هفته ام 

استرس زاییدن گرفتتم🤣

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼