2821
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

84 بازدید | 10 پست

خانوما ببخشید شما هم مقدار و فشار ادرارتون کم شده؟من از دکترم پرسیدم ممکنه از دفع پروتئین یا عفونت باشه گف نه ورم نداری فشارتم اوکیه ولی خودم میترسم😩۲۹هفته ام دکتر گف رحمت فشار ب مثانه ات میاره با یه مقدار کم ادرار تو مثانه ات حس میکنی نیاز به تخلیه داری برای شما پیش اومده!؟

🫀💍

آب نمیخورم اره میخورمم یسره تو دستشویی ام

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینم احساس میکنم کلی جیش دارم میرم دسشویی یکم میادطبیعیه

وای خیلی بده شب و نصف شب پدرمو در اورده همش میرم دسشویی میبینم یذره بود ولی داشت میترکوند منو

🫀💍

من اب بخورم نخورم همش احتیاج به تخلیه دارم همش فک میکنم پره ولی خبری نیس😂

وای من کلیه هام خیلی درد میکنه آزمایش و سونو هم دادم😭

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

وای خیلی بده شب و نصف شب پدرمو در اورده همش میرم دسشویی میبینم یذره بود ولی داشت میترکوند منو

حالا هفته ت هرچی بره بالا این مشکل بدترم میشه در سرویس بهداشتی باید بخوابی😁🫨

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

حالا هفته ت هرچی بره بالا این مشکل بدترم میشه در سرویس بهداشتی باید بخوابی😁🫨

عجبب😩😂

حالا بچها بسلامت و به موقع به دنیا بیان اشکال نداره تحمل میکنیم

🫀💍

عجبب😩😂حالا بچها بسلامت و به موقع به دنیا بیان اشکال نداره تحمل میکنیم

چشم بهم بزنی میگذره من ۳۴ هفته ام 

استرس زاییدن گرفتتم🤣

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

2825
2823