2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بچه شو اکوی قلب برده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بهش داروی خواب آور دادن. چون تو حالت عادی اجازه نمیداد

چندوقتش بود؟دختر من ۱۴ ماهشه به نظرت دارو روش تاثیر میذاره که بخوابه؟درست میگن داروی خواب آور خیلی تلخه بچه گریه میکنه؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
براش قصه بگو درمورد همین اکو قلب. دختر من بزرگتر بود

نمیدونم متوجه بشه یا نه،شانس منه دخترم خیلی ارومه نمیدونم امروز چرا ترسید

اینجایی که من بردم هزینه ش آزاده یک میلیون و سیصد

دختر من بزرگتره راحت خوابید چیزی هم نگفت. البته من از بچگی که میبرمش پیش دکتر، جایزه میگیرم یواشکی میدم به دکترش جایزه بهش بده یا زبانی تشویقش کنه. اصلا از دکتر و دارو ترسی نداره.

میتونی یک‌خوراکی که خیلی دوست داره یا اسباب بازی جدید بخری بدی دستش.

یک تایم زیادی بیدار نگهش دار که وقتی رفتین مطب خوابیده باشه، اگر خوابش سنگین باشه بیدار نمیشه.

دختر من بزرگتره راحت خوابید چیزی هم نگفت. البته من از بچگی که میبرمش پیش دکتر، جایزه میگیرم یواشکی م ...

متاسفانه خواب سبک و بی کیفیتی داره،خدا کنه دختر منم اروم باشه یا بخوابه تا دکتر کارشو انجام بده و منم از این استرس خلاص شم

متاسفانه خواب سبک و بی کیفیتی داره،خدا کنه دختر منم اروم باشه یا بخوابه تا دکتر کارشو انجام بده و من ...

ااا خب پس کارت سخت میشه. انشالله که فردا با خبر خوب و‌ خوشحالی میای هم بچت همکاری کرده هم از نگرانی در اومده باشی. 

بچه ی من. داروی خواب آور‌دادن و اکو را انجام دادن.اما به دارو‌حساسیت داشت تا فرداش بالا میاوردو حالش ...

اسم دارو رو میدونی؟چند وقتش بود؟منم از همین حساسیت میترسم

میترسم خدایی نکرده حساسیت بده و تو این تعطیلات دستم به جایی بند نباشه،اکثر دکترا دیگه نیستن تا ۱۶ فروردین

ااا خب پس کارت سخت میشه. انشالله که فردا با خبر خوب و‌ خوشحالی میای هم بچت همکاری کرده هم از نگرانی ...

قربونت برم عزیزم ان شالله

الهی که شما و عزیزانت هم همیشه سالم و سلامت باشین

بله اثر میگذاره. بچه من تا دو سال میخورد. تلخه و سخته دادنش

ببخشید عزیزم این دارو عوارضی برای بچه تون نداشت؟مثلا استفراغ یا علائم دیگه؟

۴ماهگی که بردم گفتن قلبش یه سوراخ ریز داره بعد از یکسالگی هم بیار اکو انجام بده ببینیم در چه وضعیتهع ...

عزمزمه از ۲۶روزگی تت‌ یکسال هر ماه اکو شد  ولی اروم بود به بزرگترازریوسال  قطره میدادن نیم ساعته خوابشون می برد ....رفع میشه سوراخ  نگران نباش دختر من هم سوراخ داشت هم گرفتگی رگهای ریوی الان بهتره  منم باید ببرم دوباره اکو 

ببخشید عزیزم این دارو عوارضی برای بچه تون نداشت؟مثلا استفراغ یا علائم دیگه؟

نه خوشگل. الان حدود ۸ سال از اون روزا گذشته. خداروشکر هوشش خوبه. هیچ وقت معلم ها بابت درس ازش شکایتی نداشتن. خودشم خوب یاد میگیره (اینو گفتم اگر نگران باشی بیهوشی های مکرر هوش بچه رو کم می‌کنه)

استفراغ نداشت. چون من بالای ده ساعت ناشتا بهش میدادم. اگر صبح اکو داشت، دیگه از ۲ـ۳ صبح بهش شیر یا غذا نمی‌دادم.

سخت بود ولی برای جلوگیری از استفراغ لازم بود.

حتی یه بار بعد اکو گفتن باید سیتی آنژیو هم بشه. دکتر بیهوشی سر جراحی بود. تا بیاد سراغ بچه من شد ۲ ظهر. بچه ام بیش از ۱۴ ساعت گرسنه و تشنه بود. الهی بمیرم. ۱۸ ماهش بود. هی میگفت ماما آب...

میگذره عزیز. تحمل کن