2777
2789

زنگ زدم همسرم دیدم یکی. اره یمگه توروخدا قطع نکن دختر بود حالا من موندم این کیه رو خط شوهرم بعد از اونور یه صدای مرده ک عشقم میمیرم برات🤣صدای شوهرم نبود دیگه فهمیدم خط رو خط شده قطع کردم

زنگ زدم‌گوشی مامانم دیدم دو نفر بحث شیرینی میکنن😂سکته کرده بودما

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه باحال 

گوشیتو بیار دورهم گوش کنیم بخندیم

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

من امروز صبح زنگ زدم به شوهرم همین گفت الو دیدم صدای یه پسره داشت میگفت داری میای اون فشفشه ها رو هم باخودت بیار باز یه خانوم دیگه بود فکر کنم خواهر بودن داشتن غیبت میکردن منم تا اخرش گوش دادم دیگه اصلا یادم رفت که براچی زنگ زدم😂😂😂😂 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸