2777
2789
عنوان

پسر سه سال و نیم دارید بیاید لطفا

104 بازدید | 10 پست

لطفا قد و وزن پسر ۳ سال و نیم تون بگید،پسر من خیلی کوچلو مونده،قدش ۹۶ وزنش ۱۳

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تقویت‌ ش کن هر بچه ای رو باید با قبلن و وزن تولد خودش مقایسه کرد.

وزن تولدش نسبت به برادرش بیشتر بود ولی رشدش از برادرش کمتر🥺

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
خب تقویت‌ ش کن هر بچه ای رو باید با قبلن و وزن تولد خودش مقایسه کرد.

چی بدم وزنش زیاد شه؟هرچی میخوره پوست استخوان،لباس های یک سالگیش براش گشاد،همیشه باید لباس سایز کوچکتر از خودش بگیرم😭

من بچه اون سنی ندارمولی میدونم‌ ک طبیعیه تا اونجایی ک میدونم اگه اشتباه نکنمتو این سن باید وزن شون ۱ ...

ولی همه میگن ۱۱۰ قد پسرشون

من بچه اون سنی ندارمولی میدونم‌ ک طبیعیه تا اونجایی ک میدونم اگه اشتباه نکنمتو این سن باید وزن شون ۱ ...

دکترش گفت نسبت به همسناش کوچکتر

چی بدم وزنش زیاد شه؟هرچی میخوره پوست استخوان،لباس های یک سالگیش براش گشاد،همیشه باید لباس سایز کوچکت ...

خب تنقلات نیارید تو خونه ‌.اکثر بچه هایی ک دیدم وزن نمیگیرن یا سوء تغذیه ب خاطر خوردن تنقلات نزدیک ناهار. یا شام هست .همون غذاش رو به صورت مرتب بخوره خوی میشه نگران قد و لاغری نباش اگ غذاش رو خوب میخوره  .چیزای مقوی بده ارده خرما غذای سنتی و سالم شهرتون رو از بزرگترا بپرسید .میان وعده خوب شیر بادام فرنی سویق .تخم بلدرچین .تخم مرِ غ محلی و یک روز در میان حمام کنی برا وزن دهی خوبه

همونی ک خیلی نایسه🥰