2777
2789

طبیعیه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی 4 ساعتمو هدر میدم خیلی وقته

الانم کلاس ریاضیمو دامر تموم یکنم بالاخره 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

عضی وقت‌ها مغز آدم خودش نیاز به یه استراحت کوچیک داره، حتی اگر خودمون این موضوع رو نفهمیم. شاید این چند روزی که درس نخوندی، به این دلیل بوده که فشار یا استرس زیادی رو تحمل کردی و بدنت ازت خواسته یه نفس بکشی.

اما خبر خوب اینه که این توقف کوچک، پایان دنیا نیست! می‌تونی با یه برنامه ریزی ساده و چند قدم کوچک دوباره خودت رو تو مسیر درس و هدف‌هات بندازی. برای شروع، از یه درس کوتاه و سبک که بهش علاقه داری شروع کن. مثل گرم کردن قبل از ورزشه، راه افتادنش راحت‌تره.

هیچ‌وقت خودت رو سرزنش نکن، چون این انرژی منفی فقط کار رو سخت‌تر می‌کنه. به جای اون، به خودت یادآوری کن که چقدر قوی و بااراده‌ای که تا اینجا اومدی. یه لیوان چای یا قهوه درست کن، چند نفس عمیق بکش، و به آرامی برگرد سر هدفت. تو از پسش برمیای! 🌟❤️

امیدوارم با خبر های خوب بیای پشیمون❤️❤️❤️❤️

همین الان برو بخون همون چند ساعت که نمی خونی کلی آدم ازت جلو میزنن چه برسه چند روز

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

چرا؟

منم اینجور شدم دوران کنکورم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

کنکور چی وای نمیدونم چه مرگمههه

کاش منم میفهمیدم🥺

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

عضی وقت‌ها مغز آدم خودش نیاز به یه استراحت کوچیک داره، حتی اگر خودمون این موضوع رو نفهمیم. شاید این ...

ممنونم عزیزم بابت این متن ولی خیلی انرژی منفی دارممم

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»