یا اینکه مثلا فلانی همچین حرفی زده به نظرتون قهر کنم یا نه....
یعنی برای قهر کردن و ناراحت شدنتون هم میاید نظر میپرسید؟
یعنی با حرف بقیه تصمیم میگیرید که باید بهتون بر بخوره یا نه؟واقعا عجیبید بعضیاتون....😂
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون ما رو بی اعتماد به نفس و از خودگذشته بار آوردن. حتی برای خودمون حق ناراحت شدن هم قائل نیستیم. الان که زمانه تا حدی عوض شده و خانما فهمیدن باید خودشونم کمی دوست داشته باشن هنوز مطمئن نیستن چطوریه یا حدش کجاست.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
والا بعضیاشون دنبال منطق هم نیستن....بعد اینکه منطق از نظر هر کسی یه جوره....شاید یکی ناراحت بشه یکی نشه....تو جواب ها هم که میخونم بعضیا میگن نه اوکیه...بعضیا میگن نه حق با توئه...بعضیا هم که فقط میگن طلاق😅
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.