2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذات بد 

حالا یه سریا هم زندگیای خاصی دارن اما همچنان هم خیانت براشون توجیه نداره.

مثلاً پدر و مادر خود من جدا زندگی می کنن اما طلاق رسمی نگرفتن به هر حال شاید هر کسی وفاداری تو این شرایط رو پیش نگیره چه مرد چه زن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دیدم طرف زنشو عبادت میکرده کلا زندگی خوبی داشتن زنشو می‌فرسته ک بره شهری ک مامانش هست دیدنش خودش نمیره زنش بین راه از رفتن پشیمون میشه برمیگرده وقتی میاد میبینه ی‌زن دیگ‌ تو خونست

خستم.....
والا بخدا من زن دیدم که اونقدرا ک بگی خوشکل ک هیچ خوش هیکل هم نبود نواقص ظاهری زیاد داشت ولی شوهره م ...

دقیقا

یا دیدم زنه زیاد خوشگل و خوش برخوردم نبوده ها ولی مرده ارزش خونه داری بچه داریشو‌ میدونسته 

بنظرم گاهی زن ها هم مقصرند

هرکسی هر جوری باشه لایق خیانت دیدن نیست 

اگه مقصر هم طرف مقابله خرجش یه طلاقه 

وگرنه ادم حسابی ها هیچوقت خیانت نمیکنن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بد ذات بودن 

هول بودن 

سست عنصر 

تربیت غلط خانواده 

یا در اکثر مواقع ک خیلی نادره مثلا خانم به خودش نمیرسه بو بد میده یا اخلاقش واقعا گنده. البته بازم دلیل نمیشه مرد خطا کنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️