2777
2789

همسر شهید:

«مهریه بنده یک جلد کلام الله مجید و یک اسلحه کلت بود مراسم عقدمان یک جعبه سیب از باغ خانه پدری آقا مهدی و یک جعبه شیرینی و یک آینه خیلی ساده♥️

آقا مهدی می گفت دنیا مثل شیشه ای می ماند که یک دفعه می بینی از دستت افتاد و شکست»

💌خانومش تعریف میکرد بهش گفتم: توی راه که بر می گردی، یه خورده کاهو و سبزی بخر.

گفت:من سرم خیلی شلوغه می ترسم یادم بره, رو یه تیکه کاغذ هر چه میخوای بنویس، بهم بده.

همان موقع داشت جیبش را خالی می کرد.

یک دفترچه یادداشت و یک خودکار در آورد گذاشت زمین.

برداشتمشان تا چیزهایی که میخواستم تویش بنویسم, یک دفعه بهم گفت:

- ننویسی ها!

جا خوردم.

گفت: اون خودکاری که دستته مال بیت الماله!

گفتم: من که نمیخوام باهاش کتاب بنویسم.دو سه تا کلمه بیشتر نیست.

گفت:نه! کم و زیاد فرقی نمیکنه، بیت الماله!🌿

آقا مهدی می‌گفت :

از خدا خواستم

بدنم حتـی یک وجب

از خاک زمین را اشغال نکند !💛

آب دجله،

او را برای همیشه با خود بُرد.

در وصیت نامه اش نوشته بود:

« خدايا مرا پاكيزه بپذير»

امروز سالگرد فرمانده جاویدالاثر لشکر ۳۱ عاشورا

شهید مهدی باکری💚

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
ای شهید بزرگوار محتاج دعای شماییم.

قطعا براتون دعا میکنن❤

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.