2777
2789
عنوان

ناراحتم از رد کردن خواستگار خوبم🥲

253 بازدید | 30 پست

تازه ۲۰ ساله شدم و دانشجومعلمم

چند ماه پیش یه خواستگار خیلی خوب داشتم، که از همه نظر مورد تایید بود، منتها چون خیلی یهویی شد و من اصلا آمادگی نداشتم استرس گرفتم و ردش کردیم و کلا نذاشتیم بیان خونه، درواقع تلفنی رد کردیم، دو ماه بعدشم ایشون ازدواج کرد

خیلی دلشوره دارم که نکنه اشتباه کرده باشم😔

اصلا دیگه فکرشو نکن قسمتت نبوده صلاح نبوده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نمیخاد با کسی ک عاشقته ازدواج کنی؟

اخه اون اگ عاشقت بود دوماه بعد زن نمیگرف 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

مقصر خودت بودی خودتو با قسمت بوده و نبوده گول نزن 

من خودمم مثل توام همین داستان برام پیش اومد

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

حبیب نبود؟

کی دوماه بعد یه خواستگاری ازدواج میکنه آخه؟

کی رفت خاستگاری؟کی آشنا شدن؟کی عروسی گرفتن؟

همچین آدمی از نظر من ک خواستگار خوب محسوب نمیشه😬😬

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !