2777
2789
عنوان

کسی گیاه بنجامین داره⁉️

83 بازدید | 15 پست

از دیروز یهو حالت پلاسیده گرفته به خودش برگاش اومدن به سمت پایین و زرد شده 

کسی میدونه دلیلش چیه؟🥺 

یهو اینطوری شده آخه چی کار کنم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

آب کم یا زیاد

چک کن حشره نزده باشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد اب دادیحتما رطوبت خاک رو چک کن بعد آب بده

ده روز یه بار آب میدادم بهش 

بعد تو نت زده بود انگشتو اگه داخل خاک یکی دو سانت ببری خشک باشه باید همچنان بهش آب داد یهو دیروز پلاسیده شد کلی از برگاش ریخت 🥲🥲

جا به جاش کردی ؟ آب زیاد دادی؟

نه والا جای قبلشه 

حتی نور مستقیمم نمیخوره خیلی وقته داریمش

یهو از دیروز اینجوری شد

آبم بهش ده روز یه دفعه میدادم🥲🥲

ده روز یه بار آب میدادم بهش بعد تو نت زده بود انگشتو اگه داخل خاک یکی دو سانت ببری خشک باشه باید همچ ...

روز تعیین نکن گلم

چک کن خشک بود اب بده

زهکش خاک رو هم چک کن حتما از پایین گلدون خارج شه ریشه ها نپوسه

جابجاشم نکن اصلا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

روز تعیین نکن گلمچک کن خشک بود اب بدهزهکش خاک رو هم چک کن حتما از پایین گلدون خارج شه ریشه ها نپوسهج ...

عه باشه عزیزم پس

درست میشه ینی؟🥲

عه باشه عزیزم پسدرست میشه ینی؟🥲

اگه پوسیدگی باشه بخاطر آبیاری باید ریشه های پوسیده رو‌جدا کنید مجدد بکارید تو‌خاک عزیزم

اگه قارچی شده باید ضد قارچ بزنید 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگه پوسیدگی باشه بخاطر آبیاری باید ریشه های پوسیده رو‌جدا کنید مجدد بکارید تو‌خاک عزیزماگه قارچی شده ...

مرسی عزیزم نمیدونستم اینو خوب شد گفتی🥺🤍