2777
2789
عنوان

اومدم هتل

2293 بازدید | 79 پست

سلام کسایی که در جریانن که خوب پدرشوهرم خونه ارو ازمون گرفته 

تا۲روز خونه مادرم بودم ولی مامانم بهم قیافه میگرفت😢هتل زنگ زدیم جا نداشتن رفتیم‌موندیم شرکت شوهرم بخدا شباش یخ میشد با ۲تا پتو مسافرتی صبحم ۶ پامیشدیم تا بقیه نیومدن میوفتادیم تو خیابونا😬😩

الانم سرما خوردم دارم‌میمیرم 

هتل گرفتم از ظهر فعلا که اینجاییم تا ببینم خدا چی میخواد

شوهرم امروز گفت یه خونه اجاره میکنم تا عید 

بعد عید خیلیا خونشونو میفروشن اون موقع میخریم...😧

چیزی نگفتم...

خیلی میپرسیدین گفتم پاسخگو باشم😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

ولی ناراحت نیستم اینم یه دوره از زندگیه

تازه هتل از خونه امونم راحت تره😆

۴ستاره اس 

تازه جمع کردن و اینام نداره🤣🤣🤣🤣

شاید این اتفاق باید پیش میومد که ما قدر داشته هامونو بدونیم😊😊😊

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا خیلی جالبه زندگیت یکنواخت نیست ولی هزینه هتل زیاد نیست؟؟؟

شبی ۶۰ تومن بدون غذا😐

تو خیابون که نمیتونم بمونم

ولی ناراحت نیستم اینم یه دوره از زندگیه تازه هتل از خونه امونم راحت تره😆 ۴ستاره اس  تازه جم ...

خوشحالم ک راضی هستی انشاا...خونه میخرین

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چرا خونه مامانت نموندی؟

قیافه میگرفت برام

چرا پدرشوهرت خونه رو گرفت

مال خودش بود دلش خواست😁😁😁😁

ولی ناراحت نیستم اینم یه دوره از زندگیه تازه هتل از خونه امونم راحت تره😆 ۴ستاره اس  تازه جم ...

خدا رو شکر. آفرین دختر خوب. زندگی همه بالا پایین داره. با شوهرت همراه و همگام باش. غرورشو حفظ کن. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

خداروشکر که اینقدر صبوری.آفرین.زندگی پستی و بلندی زیاد داره مطمئن باش بهترین خونه نسیبت میشه.موفق باشی😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم