2777
2789

تاپیک قبلم ببینید که دوست پسر سابقم چه بالایی سر زندگیم آورد شوهرم با چاقو زده عکس چاقو و نامه پزشک قانونی هم گذاشتم تو صفحه دوم 

برای زندگیم دعا کنیددددددددد

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا لعنتش کنه تایپک قبلیتو خوندم خوب به شوهرت توضیح بده همه چیو الان شوهرت بهت چی میگه ؟؟؟

هیچی شوهرم اروم شده ولی من سر زندگیم میترسم بخدا بعد ۲۶ سال ازدواج کردم اینم اینجوری شد   

امان از روزی که گدا معتبر شود   

ای خدا 

آخه من به تو چی بگم دختر 

وقتی خدا اینکارارو منع کرده حالا بیایم بعد ارتکاب،به خدا چی بگیم؟

خدا خودش به زندگیت رحم کنه 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بیخود میکنه مگه چکاره اس که بخواد خدایی نکرده زندگیتونو بهم بزنه

اگه بره به شوهره بگه زنتپ بوسیدم بغل کردم چهارتا هم روش بذاره کار بیخ پیدا میکنه 

اسی شوهرت مأمور اطلاعات کدوم ارگانه؟ 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اگه بره به شوهره بگه زنتپ بوسیدم بغل کردم چهارتا هم روش بذاره کار بیخ پیدا میکنه اسی شوهرت مأمور اطل ...

میتونه انکار کنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

سلام. در این ماه عزیز بابت اون ارتباطات نامشروع توبه کنید ان شاءالله الله میبخشه و گشایش حاصل میکنه.

دیگه هم جار نزیند اون اعمال رو شاید باعث عادی انگاری بشه.

توبه . تقوا

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن