2777
2789
عنوان

یعنی با دوست شوهرم بد حرف زدم

265 بازدید | 17 پست

یک ماه پیش از ما6میلیون  بیانه گرفته که واسمون جاکفشی بزنه حالا هر بار زنگ می‌زنیم هی میگه یه هفته دیگه یه هفته دیگه منم مهمونی خیلی مهمی دیروز داشتم که نرسید به جا کفشی زدنش خیلی ناراحت شدم امروز زنگ زدم باز جواب نداد بهش پیام دادم اگه تا فردا نیومدی کلاً بیانه ما رو پس بده چون دیگه عید شده جاکفشی تا عید نیاد ب چ‌درد میخوره حالا میگم شوهرم ناراحت نشه ب وقت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند رفتی

پاکش کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه بعد این همه مدت حق داشتی

کلا واسه روزی ک‌واسه ابجیم فامیلاش میخواستن عیدی بیارن میخواستم ک جلوی در شلوغ نباشه عیدی رو آوردن دیگه ب چ دردم میخوره 

اکه می‌گفت سرم شلوغه من می‌دادم یکی دیگه می‌ساخت حداقل می‌رسید 

[QUOTE=375446901]تند رفتی پاکش کن[/QUOTپیام‌دادم نمیشه پاک کرد خب میتونست قبول نکنه من بدم یکی دیگه ...

میدونم چی میگی. منم بودم همینکارو میکردم ولی شوهرت عصبانی میشه. باید قبلش بهش میگفتی..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

[QUOTE=375446989]خوب گفتی بیعانه گرفته چرا درست نمیکنه[/QUOTممهمونهمو

مهمونای من سال یه بار عید میان خونمون یعنی امسال جاکفشی نداشته باشم رفت تا سال دیگه تازه  مهمونای مهممم اومدن و رفتن من واسه اینکه قبل از عید بشه رفتم خودمو گذاشتم تو فشار که اینو درست کنم هرجور شده الان عیدم شد اینم پولمو گرفت و رفت هم دستم خالی شد هم بدون جاکفیم 

حالا هی میگه میام میام دیگه من یارو چهارشنبه سوری بیاد خونه من ام دی اف ببره درست کنه کل خونه باز بشه خاک و آشغال خیلی عصبانی هم از دستش

میدونم چی میگی. منم بودم همینکارو میکردم ولی شوهرت عصبانی میشه. باید قبلش بهش میگفتی..

چیکار کنم بیخیاله یارو میندازه ب خنده تو دوستیمی صبر کن اینم روش نمیشه 

[QUOTE=375446989]خوب گفتی بیعانه گرفته چرا درست نمیکنه[/QUOTممهمونهمومهمونای من سال یه بار عید میان ...

قشنگ پیام دادی به شوهرتم بگو اینقدر تو رو رفیقش نخنده اینهمه پول دادی موظفه بیاد درست کنه یعنی چی هی عقب میندازه