2777
2789
عنوان

سونوگرافی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 19443 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم دستگاهش چجوریه پیشرفته یه من ان تی رفتم یزدانی خیلی با دقت بود ووقت میذاشت چون دستگاش میخ ...

نمیدونم والا من اصلا سرم از دستگاه در نمیاد ولی اسفندیاری رو دکترام تاییدش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برین‌پیش هاشمی عطار یا مرادی میترا غلامی به هیچ عنوان نرین که خیلی بی ادب و بی حوصله ست&n ...

موافقم میترا غلامی بدرد نخور ترین سونو گرافی هست.من خارج رحمی بودم هفته ۶ تشخیص نداد.بهم گف برو ی هفته دیگ بیا شکمم پر خون نفهمید اگ خودم پیگیر نبودم و اعتماد میکردم میمردم

سلام. برای آزمایشات غربالگری بارداری، آزمایشگاه دکتر صادقیان تخفیف داره. کارت عضویت هم میدن بهت که برای آزمایشات بعدی هم تخفیف بگیری. از طرفی از چند جا که قیمت پرسیدم، هم قیمت هاشون مناسب هست و هم کیفیت کارشون خوبه و دقت نتایجشون بالاست. جوابدهی آنلاین هم دارن. اگر خواستین سرچ بزنین آزمایشگاه دکتر صادقیان، سایتش میاد میتونین آدرسش رو بردارین. شماره اش 36017851

سونو هم طبقه بالا هست

فقط برین‌پیش هاشمی عطار یا مرادی میترا غلامی به هیچ عنوان نرین که خیلی بی ادب و بی حوصله ست&n ...

وای عزیزم تو چقدر دلت پر از میترا غلامی ولش کن مگه دنیا چند روزه دلتو پر کینه کردی حالا یک اشتباهی کرده 

من واقعا نمیشناسمش ولی هر تاپیکی که سر زدم دیدم همچنان از,دستش عصبی هستی😄

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا