2777
2789
عنوان

سونوگرافی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 19438 بازدید | 38 پست
مشهد فقط اسفندیاری تو محتشمی بعد اسفندیاری  طاهریان تو شاهد اسفندیاری بهترین سنوگرافی مشهده ا ...

عزیزم از کارش مطمئنی؟؟ نوبت دهیش حضوریه یا تلفنی؟؟؟

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از کارش مطمئنی؟؟ نوبت دهیش حضوریه یا تلفنی؟؟؟

ببین عزیزم پسر من کلاب فوت داشت تو سونو تشخیص داد و من تو کل دوران بارداری تحقیق کردم و دکترش و انتخاب کردم اکه بهم نمیگفت اینو نمیفهمید وقتی بچم به دنیا میوند شکه میشدم و ننیدونستم چه کنم ما چون میدونستیم از روز اول تحت درمان قرار گرفت همین باعث شد پسرم کارش به جراحی نکشه

در صورتی که بقیه مامانا بهم میگفتن که ماهم این سونو رو رفتیم ولی متوجه نشدن

ببین عزیزم پسر من کلاب فوت داشت تو سونو تشخیص داد و من تو کل دوران بارداری تحقیق کردم و دکترش و انتخ ...

مرسی عزیزم از پیشنهادت پس سعی میکنم اینجا بگیرم حتما .با بیمه قرار داد دارن؟

مرسی عزیزم از پیشنهادت پس سعی میکنم اینجا بگیرم حتما .با بیمه قرار داد دارن؟

من اون موقع بیمه سلامت بودم قبول میکرد دیگه بیمه های دیگه قبول کنه حتما بیمه های دیگه رو قبول مبکنه

من اون موقع بیمه سلامت بودم قبول میکرد دیگه بیمه های دیگه قبول کنه حتما بیمه های دیگه رو قبول مبکنه

مرسی گلم لطف کردی 😙😙😙😙

ببین عزیزم پسر من کلاب فوت داشت تو سونو تشخیص داد و من تو کل دوران بارداری تحقیق کردم و دکترش و انتخ ...

سلام عزیزم دستگاهش چجوریه پیشرفته یه من ان تی رفتم یزدانی خیلی با دقت بود ووقت میذاشت چون دستگاش میخوردبروز نباشه گفتم انومالی برم جایه دیگه

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍