2777
2789
عنوان

برادر مفت خور

690 بازدید | 42 پست

نه کار داره نه باشگاه میره که بگم برا اونه روزی ۷ وعده غدا میخوره بابام ۶ تا مرغ برا خونه خرید در عرض ۴ روز تمومش کرد ۳۲ سالشه از صبح تا شب تو خونس هی میخوره فیلم میبینه، صبح برا صبحونه یه مرغ کامل و سیب زمینی اندازه چهار نفر خورد بعدش یه تن گوشت چرخ کرده با سیب زمینی خورد الانم آقا هوس زرشک پلو کرده تموم اجاق گاز رو اشغال کرده زرشک پلو ببنده به خیکش بخوره میخواد روغن بریزه لیوان لیوان میریزه ...مادرم صبح با پدرم رفتن بیرون دیکه برا نهار نیومدن.. ، خواستم نهار درست کنم برا خودم نزاشت ، گاز رو لازم‌داشت ، ..الانم خواستم کم کم غذا رو برا شام حاضر کنم بازم نمیزاره...هر چند کلا چیزی نمونده تو یخچال انگار از دشمن میکنه سن پدرمون بالاس اصلا مراعات نمیکنه ..یه مدت پیش‌دوستش بود بازم بابام خرجش رو میداد دوستش رفت یه شهر دیگه برا کار...الانم از وقتی برگشته طوری رفتار میکنه انگار خونه مجردیه انگار نه انگار بقیه هم آدمن اون یکی داداشم روزس نمیزاره یه افطاری براش درست کنم..مادرمم فشارش بالاس واسه خاطر اینکه حرکات های اینو نبینه زیاد خونه نمیمونه من بدبخت دست تنها موندم دیگه خسته شدم از دستش..حرفم می‌زنیم میگه جوونم باید بخورم دیگه داریم ورشکست میشیم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا واقعا این حجم از غذا رو میخوره؟ شاید مشکل داره ببرینش دکترداداش من باشگاهم میره هنر کنه اشتهاش ...

پودر چاقی میخوره بدون باشگاه هیکلش به شدت بد شده