2777
2789

سلام خوبید؟ میگم بنظرتون ۸ میلیون زیاده دادم لباس و پیرهن و بلوز شلوار و یه لباس تک و کفش و دمپایی واسه بچه ها ؟

اینایی که نوشتم سه برابرش کنید ، چون واسه سه تاشون خریدم

مثلا سه جفت کتونی . یه جفت کفش

سه بلوز تک

سه بلوز شلوار

سه تا پیرهن

سه جفت دمپایی

حالا این وسط ها مثلا یه شال واسه خودم

یه ساپورت ، یک کیلو شکلات .

ترقه . سفره . کرایه ماشین ها که حدود ده بار اومدم و رفتم . یه دست پاستور هم خریدم .

اینا همینجوری ۸ میلیون رفت .

همسرم هم کارگره . شاید برای ما با این درآمدها  ، آدم فکر میکنه زیاده .

اونایی که درآمد بالا دارید ، بنظرتون زیاده یا نه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوب قیمت خریدی اگه جنسشم خوب باشه ک عالیه ماهم درآمدمون متوسطه

جنسشون خوبه . حداقل تا شش هفت ماه میبره . 

هر بلوز رو تقریبا ۴۰۰ الی ۷۰۰ خریدم 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
واالا هنرمندی سه تا بچه فقط ۸تومن خرج کردی

جدی ؟ خداروشکر . نگران بودم زیاد خرج کردم

کسایی ک درامدشون خوبه بالای ۵۰ خرید میکنن شب عید

خب ما مثلا مرغ و گوشت و آجیل و وسایل سفره هفت سین 

و لباس واسه خودم و شوهرم و برنج و روغن و اینارو هنوز نخریدیم . ولی اینا هم با ده پونزده تومن سر هم میاد . 

گلم بابتش از خدا تشکر کنید، از دست ندادید که به دست اوردید، نباید گرونی باعث شه حس ما درباره خرید بش ...

عه ؟ خب خداروشکر ممنون بابت دلگرمی

خوب خریدی ک .دیگ در طول سال خرید نمیکنی براشون ؟

چرا مثلا پاییز دوباره باید لباس بخرم یا برای مدرسه و لوازم و التحریر و اینا هم خرید داریم .