2777
2789
عنوان

شوهرم منو خونه رو ترک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 33 پست

آفای محترمی به نام فرید که بمن درخواست دوستی داره من شوهر و بچه دارم اگر قراره زن خوبی باشم برای زندگی خودم هستم  چون تو تاپیک نظر دادم دلیل بر خودنمایی نیست درخواست دوستی دادی زشته خجالت بکش

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷ سالمه،یه عمو دارم شوهرم گفت کسی از خانوادت بهم زنگ بزنه با عقلم تصمیم میگیرم همه چیو تموم میکنم و ...

بنظر من حق با تو هست اما عزیزم شرایطت سختی داری 

اگر بخاد جدا بشی باید پشتوانه مالی داشته باشی 

آخه مهریه ات هم کمه 

کاش بتونی راضیش کنی بیاد زندگی  کنین 

من یا اون؟

اون وقتی یه هفته هیچ یادی ازت نکرده قطعاً دلش شکسته 

مگه اینکه از قبل قلبا دوست نداشته دنبال بهانه بوده

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

نه کلا نمیاد چون من تو خونم

چند ساله ازدواج کردی؟

کجا میخوابه خب؟

فعلا هیچکار نکن

زندگی عادیتو بظاهر ادامه بده

ولی بزار اشتی کردین این مورد و جدی پیگیری کن ،شده با مشاور مشورت کن ببین چه رفتاری درسته بکنی،

شاید نقطه ضعف دادی دستش اصلا،،نمیدونم ،،فقط،این رویه نشه براش

اسی بحث پیش میاد تو زندگی این قهرش هم اشتی میکنینولی جوری بشه که این از خونه رفتن براش عادت و رویه ن ...

آشتی کنیم مگه من دیگه اون آدم سابق میشم؟تو سالگرد مامانم ولم کرد،هر کی از راه رسید گفت پس شوهرت کو،میدونست من بابام مریضه تنها پناهم مامانمه اولین سالگردش چقدر بهم سخت میگذره و باید کنارم باشه.

آفای محترمی به نام فرید که بمن درخواست دوستی داره من شوهر و بچه دارم اگر قراره زن خوبی باشم برای زند ...

خجالتم نمیکشن منم هروقت از مشکل خودم و شوهرم تاپیک میزنم میان درخواست میدن نمیفهمن که ما از سر تنهایی و ناجاری اینجا تاپیک غم میزنیم.

بنظر من حق با تو هست اما عزیزم شرایطت سختی داری اگر بخاد جدا بشی باید پشتوانه مالی داشته باشی آخه مه ...

واسه همینه جوش طلاهامو میزنم چون من از شوهرم مطمئن نیستم اونا پشتوانم بودن حداقل

اون وقتی یه هفته هیچ یادی ازت نکرده قطعاً دلش شکسته مگه اینکه از قبل قلبا دوست نداشته دنبال بهانه بو ...

من دلم شکسته که اولین سالگرد مامانم شوهرم کنارم نبود ترکم کرد،میگفت مامانت لحظه آخر تو رو به من سپرد