2777
2789

دوستان راستش یه راهنمایی میخواستم ازتون 

سطح زبان من درحد متوسطه روبه بالاست 

میخام امسال پیشرفت کنم مقدار قابل توجهی 

((بدون کلاس و معلم خصوصی))

چندروز در هفته لازمه؟چون هرروز نمیتونم 

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

همیشه این سوالو ازم میپرسن و میگم فرمول خاصی وجود نداره

تا جایی که می تونی بخون همین

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

حداقل سه روز در هفته

مداوم تمرین کن

هر هفته یه مطلب یاد بگیر و کل هفته اون رو تمرین کن+ مطالب هفته های قبل رو مرور کن

توصیه میکنم اول ، کتاب های درسی انگلیسی قبلت رو بخونی و مرور کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه این سوالو ازم میپرسن و میگم فرمول خاصی وجود ندارهتا جایی که می تونی بخون همین

میخام طبق برنامه پیش برم یه روزاییو مشخص کنم مثل کلاس 

بنظرت سه روز یه روز درمیون خوبه؟روزای دیگه هم مرور

۳ روز در هفته لازمه و نقش خودت بیشتر از معلمه باید خوب تلاش کنی و فیلم و پادکست ببینیتو یوتوب هم امو ...

اره

ولی مثلا من خودم پایبندی ندارم

برای همین خودمو به کلاس گره میزدم خوب میخوندم و اینا

بعدا رمان میخوندم

حداقل سه روز در هفتهمداوم تمرین کنهر هفته یه مطلب یاد بگیر و کل هفته اون رو تمرین کن+ مطالب هفته های ...

میشه به منم کمک کنید

من سطحم خیییلی پاینه از کجا باید شروع کنم، چی باید بخونم؟ 

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

عزیزم به عنوان کسی که به دوتا زبان خارجی مسلطه میگم... هر روز تمرین کنید حتی اگر شده تو فکرتون 

موزیک و سریال و فیلم زبان اصلی خیلی کمک میکنه... من بعد از ۲۲ سال از شروع یادگیری زبان میگذره هنوز هم تمرین میکنم چون زبان دوم و سوم و... به سرعت در صورت عدم ممارست و تمرین فراموش میشه 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من خودم برای خودم یه قانون وضع کرده بودم و اونم اینکه هر روز ده تا کلمه جدید یاد بگیرم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میشه به منم کمک کنیدمن سطحم خیییلی پاینه از کجا باید شروع کنم، چی باید بخونم؟

خب

بنظرم یه کلاس اموزشی از پایه خیلی کمک کننده میتونه باشه

چون کلاس درسی، تو رو مجبور میکنه یه روتین درسی داشته باشی و نمره دهی و معلم کمک کننده است

اگر میبینید خودخوان هستید، کتاب های اموزش زبان لول های پایین رو بخرید و با سی دی کار کنید

مثلا هر سه ماه یه لول

اینطوری با استمرار هست و تمرین و تکلیف خواهید داشت

تجربه ی شخصی من اینطور بود

من حتی با اعضای خانواده انگلیسی و فرانسوی حرف میزنم گاهی...حتی اگر متوجه نشن مهم نیست مهم اینه که خودم صحبت کردنم سلیس بشه و سعی میکنم موزیک گوش کنم و فیلم ببینم تا توی لیسنینگ هم قوی بشم...مثلاً فرض کنید دارم آشپزی میکنم و موزیک گوش میدم و شعر اون ترک موسیقی رو با خواننده همخوانی میکنم تا روون بشم...خب این خودش یه تمرین هست و واقعا از این روش نتیجه مطلوب گرفتم

عزیزم به عنوان کسی که به دوتا زبان خارجی مسلطه میگم... هر روز تمرین کنید حتی اگر شده تو فکرتون موزیک ...

زبان سومت چیه؟

۳ روز در هفته لازمه و نقش خودت بیشتر از معلمه باید خوب تلاش کنی و فیلم و پادکست ببینیتو یوتوب هم امو ...

عزیزم من دیگه اموزشامو دیدم چیزی واسه یادگرفتن نیس بیشتر مروره