2777
2789

من سرما خوردم بدجور دیشبم که زنگ زدن خبرو دادن ترسیدم الان وحشتناک سردرد دارم دوتا قرص خوردم تا الان...شوهرم میگه اذیت میشی نیا تو ..بعدازظهر می‌برمت خونشون .ولی دوست داشتم منم برم چون زشته عموی شوهرمه ...نمیدونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. امیدوارم حالت بهتر شده باشه❤️ توی یکی از تاپیک ها دیدم راجب قد دخترتون نوشته بودی و واسه چند ساله پیش بود. خیلی دوست دارم بدونم الان دخترتون چند سالشه و قدش چند شده؟🥲🥲

سلام عزیزم. امیدوارم حالت بهتر شده باشه❤️ توی یکی از تاپیک ها دیدم راجب قد دخترتون نوشته بودی و واسه ...

سلام عزیزم 162قدشه ماشاالله درشته. راستش الان دیگه اصلا قدش برام اولویت نیست اضافه وزنش خیلی برام مهم شده چون ترک پوستی گرفته😓چقدر ما مامانا گناه داریم 😥همش استرس

البته بعد تعطیلات عید اسمش رو والیبال می‌نویسم خیلی تاثیر داره تو قدش...میله بارفیکس هم عالیه البته اگه خریدی و نصب کردی حسابی محکمش کن تا زبونم لال نیفته چون دختر من افتاد حسابی سرو صورتش باد کرد خدا بهمون رحم کرد چیزی نشد

سلام عزیزم 162قدشه ماشاالله درشته. راستش الان دیگه اصلا قدش برام اولویت نیست اضافه وزنش خیلی برام مه ...

الهییی بمیرمم براش وزنش چنده؟

الان کلاس چندمه؟ و چند سالشه؟ 

سوال دیگه اینکه چیکار کردین انقد خوب درشت شده هیکلش؟ ویتامینی چیز خاصی بهش دادین؟🥲