2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
الان استارتر میاد میگه اصلا واضحه دزد بود ،از اون ماشین کی ام سیش معلومه کی تو سن ۲۴ سالگی میتونه کی ...

قطعا خودش نخریده بود چون گفت تک فرزنده اگه ماشین مال خودش بود و اینکه رنت نکرده بود پدرش خریده دیگه واضحه

وگرنه کی تو ٢٤سالگی کی ام سی میخره ؟

مگه تو خیابون ادم شوهر میکنه؟ از کجا معلوم طرف دزد نباشه!

یه شماره میداد بهش دیگه عمت. نمیخاس بخوردتون که. حق با عمته. اون صلاح دخترشو میدونه.وقتی بزرگتر دخترش وایساده شما نباید دخالت میکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان استارتر میاد میگه اصلا واضحه دزد بود ،از اون ماشین کی ام سیش معلومه کی تو سن ۲۴ سالگی میتونه کی ...

اصلا همون ماشینش هم دزدی بوده😂😂😂

یه دختر آروم و مهربون که عاشق کتاب های روانشناسی هستش 
یه شماره میداد بهش دیگه عمت. نمیخاس بخوردتون که. حق با عمته. اون صلاح دخترشو میدونه.وقتی بزرگتر دختر ...

من قصد دارم از طریق دوستم پیداش کنم بهش بگم اگه هم نشد

حالا به عمم میخوام زنگ بزنم چند تا کیس خوب سراغ دارم براش بفرستم فک کنم توشون تک پسرم باشه که از دستم دلخور نباشن 

باید دخالت نمی‌کردین، دیگه تا عمر داری ولت نمیکنن تو کل فامیل هم پر می‌کنن از حسودی نذاشت. خدا نکنه بعدا ازدواج خوبی هم نداشته باشه که دیگه واویلا

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

پسری که تو خیابون خواستگاری میکنه خیلی پرو تشیف داره مگه از تو خیابون زن میگیرن😶

هرکسی یه جا اشنا میشه دیگه.یکی خیابون.یکی محل کار.یکی تو مطب دکتر.یکی تو عروسی و ...‌‌

قطعا خودش نخریده بود چون گفت تک فرزنده اگه ماشین مال خودش بود و اینکه رنت نکرده بود پدرش خریده دیگه ...

دختر عمه ات طفلی دلم سوخت براش چه کیس خوبی هم پروندی ولی ایشالله یکی بهتر از دندون پزشک براش جور بشه 

یه دختر آروم و مهربون که عاشق کتاب های روانشناسی هستش 

رفتم تاپیک قبلیاتو دیدم 

خونواده شوهرتم مستفیض کردی یکم زبونتو کنترل کن 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

باید دخالت نمی‌کردین، دیگه تا عمر داری ولت نمیکنن تو کل فامیل هم پر می‌کنن از حسودی نذاشت. خدا نکنه ...

اخه چه حسادتی ، من نکه تعریف کنم ولی شوهرم پولداره ، خونه دارم ماشین داریم از همشونم بالاتریم 

اگه اره بدبخت فقیر بودم میشد گفت ولی عمم میتونست بگه شمارمو یادداشت کن خودشم مونده بود 

بابا این یه دختره  خیالبافه 

تاپیکاش یکی از یکی عجیب تر و عقده ای تره یبار نوشته پول شوهرم چجوری بدزدم

چجوری به جاریم پز بدم

الانم ک دندونپزشکی ک وسط خیابون دنبال زن بوده و پرونده جدی نگیرید

لایک نکن