2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
از کجا معلوم حرفاش راست بوده؟ اگه دزد بود چی!تازه از کجا معلوم پزشک بود بعد یه نظر از قیافه و اندام ...

ببخشید دقیقا چی رو بدزده که میگی شاید دزد باشه؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بازهم مهلا و داستانهای جنجالیش.... 

من شمارو از ماجرای مبلای مادرشوهرت یادمه 

چقدر حاشیه داری و چقدر همیشه حق به جانبی دختر...

بترس از اون روزی که روزگار محکم تورو بشونه سر جات

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمم بی نهایت روحه انقد سفیده که هیچ وقت ارایش نمیکنه چشماشم روشنه ، کسایی که خیلی سفیدن تو خیاب ...

تو واقعا یه چیزیت میشه ها

آنرمالی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
شما چیکار داشتید بعدها هم هر اتفاقی که میافتاد باز هم به شما مربوط نیست حالا خوبی شما کجای موضوع بود ...

من اون لحظه فک کردم غریبه اس ، یموقع اتفاقی نیوفته بعد بگم پسره دوباره اصرار نکرد عمم نگفت شمارمو یادداشت کن 

خب این پسره باید اصرار کنه مثلا من شوهرم چقد اصرار کرد تا جواب بله رو بدم خیلیم ازم میترسه 

واااا خب بتوچه وقتی مادرش بوده اونجا بعدشم من متن تاپیک تو داخل مشکلات اینستا دیده بودم😐

مثلا طرف مینویسه شوهرم شکاکه ، روزی هزار نفر مینویسن

دیگه کسی نمیتونه بگه؟ 

من حقیقتا میگم عروسی یا مهمانی طرفو پسند کنن امن تره ولی حالا تو فکرمه پسره رو پیدا کنم براش توضیح ب ...

آره برد همون جا پسره هر روز اونجاها دنبال زن میگرده پیداش کن

بازهم مهلا و داستانهای جنجالیش.... من شمارو از ماجرای مبلای مادرشوهرت یادمه چقدر حاشیه داری و چقدر ه ...

مادرشوهرم از رو چسترای من خریده بود واقعا مقصر بود بعد از اینکه مبلامو رد کردم دیگه از روم کپی نمیکنه 

اخه دخترعمم هیچی نگفت ساکت بود عمم عصبی شد

چون اون دختر بود و حیا داشت

واقعا واست متاسفم تو واقعا با آینده ش بازی کردی 

عمه ت همونجا باید فحش کشت میکرد نه اینکه بعدا زنگ بزنه

و از همه مهم تر کوتاهم نمیای فکر می‌کنی حقم با تو بوده !!!!!

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝