2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
اخه اینا با یه ماشین دو تا حرف طرف از کجا میخوان اخلاق و شخصیت طرفو بسنجن؟ بعد اصلا همچین موردی باشه ...

چرا نیاد؟ واسه دختر خواهر من توی عروسی یه خواستگار کارخونه دار پیدا شد! از نظر شرایط مالی خییییییلی بالاتر از خواهرم اینا بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اصل بگو حسودی کردی حالا به بهانه خوبی داری میگی لطف کردم ولی اره تو خیابون هم آشنا میشن آشنایی و ...

چرا حسودی کنم؟ من خودم بچه دارم ازدواج کردم 

ولی اگه به اینا دزد بزنه نمیگن تو یه چیزی میگفتی تو فلان کارو میکردی حالا که خوبی کردم میگن تو برای چی دخالت کردی! بعد خب من گفتم اقا مزاحم نشو پسره گفت باشه من قصد بی ادبی و مزاحمت نداشتم قصدم خیر بود روز خوش میتونست اصرار کنه 

اینا میگن وایی طرف خیلی با ادب بود 

خب بیاد فحشت بده عذر خواهی میکنه میره دیگه وقتی اصرار نکرد یعنی خیلی میل دار نبود 

من بهشون خوبی کردم طرف غریبه بود بعد دختر عمه ی من دوساله پشت کنکور ، اگه پسره میفهمید که اصلا نمیگف ...

شما که نمی دونی شاید کاری به پشت کنکوریش نداشت بعد هم دختر عمت جرم که نکرده پشت کنکور مونده همین

یه دختر آروم و مهربون که عاشق کتاب های روانشناسی هستش 
چرا حسودی کنم؟ من خودم بچه دارم ازدواج کردم ولی اگه به اینا دزد بزنه نمیگن تو یه چیزی میگفتی تو فلان ...

حالا چرا انقدر رو دزد گیر دادی خودت داری میگی دندون پزشک بود ماشین فلان سوار شد مشخصه حسادت کردی 

خب دیگه کاریه که شده من چیکار کنم به شوهرم گفتم اگه انقد شوهریه بهش بگو براش شوهر پیدا کنم صدامو شنی ...

خب اگه کاریه که شده دیگه چرا براش تاپیک زدی😑😅

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

حالا چرا انقدر رو دزد گیر دادی خودت داری میگی دندون پزشک بود ماشین فلان سوار شد مشخصه حسادت کردی

اخه برای یکی از همکلاسیامون این اتفاق افتاده بود هر چی براشون گفتم عمم گفت تو دخالت نمیکردی من اونجا هویج نبودم 

اخه میاد از عمه اجاره نشین من زن بگیره

اخه می‌فهمید دوسال پشت کنکوره عمرا میگرفت

اخه میدونی به اینا که سفیدن نظر بد دارن

گفتم اگر انقدر شوهریه بگو شوهر پیدا کنم براش😐😐

نمردیم و فهمیدم ادم خوب چه طوریه😂😂

که فردا طلاق بگیره بدبخت بشه! ادم به غریبه اعتماد نمیکنه

اگر بخواد بدبخت هم بشه خودش خواسته هر تصمیمی هر انتخابی کنه به خودش مربوطه نه شما دوست عزیز

که فردا طلاق بگیره بدبخت بشه! ادم به غریبه اعتماد نمیکنه

عزیزم با این همه وجود به شما ربطی نداره واقعا

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن