شما کی و کجا از خدا شنیدی؟که قبول نمیکنه دقت کن از خود خداوند نه مرجع تقلید و فلان کتاب ووو
خدا کجا گفته نماز چند رکعته🤔خدا کجا گفته برای نماز باید وضو بگیریم خدا کجا گفته وضو چه جوریه همینجوری سر خودتون شیره میمالید لااقل کسی رو که شک داره بزارید بره دنبال جواب سوالش اینقدر راحت گردن نگیرید غسل و وضوی بقیه رو
درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احکام خدا؟ خدا کی گفت؟ کجا گفت؟ اصلا مگه اون موقع کاشت ناخن بوده؟ احکام من در اوردی خودتونو برا خودت ...
غسل و وضو حدی داره کاشت ناخون نبوده حد غسل که بوده، بدن باید پاک باشه بدون مانع ، اعمال چیه دقیقا ؟ اصل اعمال نمازه که غسل و وضو میخواد فقط خودتونو گول میزنید ،همون خدایی که شمارو از لخته ی خون تبدیل به همچین ادمی کرده مطمئنا حواسش به همچی هست یجور حرف میزنید انگار خدا ادمه نمیتونه همزمان ناخن رو از اعمال تشخیص بده
با تمام حرفات مواقفم ولی چه ربطی به کشور داشت؟ خودت مگه افغانی
خدانکنه
ربط داره چون فقط ایرانیا به این چیزا اعتقاد دارن و گاهی افغانیا اتفاقا جهان سدمه دیگ
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
خدا بیکاره دیگه به ناخن ما نگا میکنه فقط جهان و اینا همش بند ب ناخن ماسحرف تو دهن خدا میزاربد مردمم ...
خدا بیکار نیس ولی خدا قطعا نمیخواد اسیبی به مخلوقش برسه.
مثل نقاشی که دوس نداره آسیبی به نقاشیش برسه.
یا نویسنده ای که دوس نداره کتابش آسیب ببینه
یه سری مسائل واضحه برای راحتی وجدان میریم به حاشیه. کاشت ناخن آسیب زنندهاس. علم هم که ثابت کرده هزاران بار، افرادی که این کارو کردن هم اعلام کردن دچار مشکل شدن. دیگه حداقل تو این عصر و زمان جای بحث نداره جانم🌻
غسل و وضو حدی داره کاشت ناخون نبوده حد غسل که بوده، بدن باید پاک باشه بدون مانع ، اعمال چیه دقیقا ؟ ...
اصل اعمال ما تو دنیا نمازه؟ همون دکتر کافر از هزارتا جانماز اب کشبده ای مثل تو مفید تر و با ارزش تره جایگاهشم برای خدا هزاران بار از تو بیشتره ، همون ناخن کاری که دست یکیو میگیره هزار بار از تو جلوتره نه به نمازه نه به روزه و وضو
اصل انسانیته اینام علایق و سلایق شخصین به کسیم اسیب نمیزنن پس بهتره از زبون خدا حرف نزنیم
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
نه بابا پاکستان هندم هست کلا از ایرانی به عنوان تحقیر استفاده نکنید چون یه سری افغانی کره گرفتن تو ا ...
حالا ب هرحال اکثر ایرانیا خرافی شدن
موندم تو کار این بشر جوری حرف میزنن انگار خود به خود افریده شدن
ما در چرخه طبیعت و با یک انرژی افریده شدیم حالا خدا یا هرنام دیگری و قطعا هدف از افرنش ما نداشتن کاشت و ناخون و الکی دولا راست شدن نبوده