2777
2789
عنوان

دوس دارم دو هفته کاشت ناخن یا ژلیش انجام بدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 84 پست
حوصله تکرار کردن پستی که اول ریپ زدم رو ندارم لطف کنید خودتون دوباره بخونید

من میدونم کی کجا  چی نوشتم حرف زدی میگم ثابت کن خب من کجا گفتم!خوابت میادا قاطی کردی انگار کاربرا رو نمیدونی کی چی گفته همینجوری پشت هم ریپلای کردی که همه رو به راه راست هدایت کنی تقبل الله🤝

وااااا🙁 
۴ کلاس سواد داره ی ادم مفیدیم هست واسطه خدا روی زمین برای برطرف کردن نیاز بنده هاشهتویی که جز حرف زد ...

ن گلم من از اولم ادایی نداشتم شما از اول تاپیک ادای خدایی داری و احکام دین رو تغییر میدی 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم من از اولم ادایی نداشتم شما از اول تاپیک ادای خدایی داری و احکام دین رو تغییر میدی

نه والا خدام از این احکام بیخود شما بیخبره به اسم خدا نزنید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من میدونم کی کجا چی نوشتم حرف زدی میگم ثابت کن خب من کجا گفتم!خوابت میادا قاطی کردی انگار کاربرا رو ...

عزیزم امثال شما تو سایت زیادن گفتی خدا کجا گفته کی گفته منم حال و حوصله ارشاد کردن ندارم شما رو به خیر مارو هم به سلامت😊

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خدا ان شالله کار مارو هیچ وقت به ادمایی مثل شما نندازه ،الهی امین

بیمارستان نیا بشین تو خونه جوشن کبیر بخون

امثال من به فکر فایده این برا خودشون اکثرا کارای خوب و با ارزشیم دارن

تو پستو بمونی برات مفید تره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیمارستان نیا بشین تو خونه جوشن کبیر بخونامثال من به فکر فایده این برا خودشون اکثرا کارای خوب و با ا ...

شکرخدا که رحمت خدا به روت باز شده و به این درجه رسیدی ولی این همه غرور و تکبر رو درک نمیکنم ،مهم خداس دکتر وسیله اس ،چه بسا دکترایی رو دیدم که به بهترین درجات رسیدن ولی یادشون نرفته از کجا اومدن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
عزیزم امثال شما تو سایت زیادن گفتی خدا کجا گفته کی گفته منم حال و حوصله ارشاد کردن ندارم شما رو به خ ...

امثال شماهم تو سایت که هیچی تو کل جامعه زیاده..که نخود هرآش کنن خودشونو

اولامن تورو ریپلای زدم دوما سوال بود خب پرسیدم!

حوصله ارشاد نداری بفرما تشریف ببر بخواب ..جو نده 

همین شما ها مردمو از دین دلزده کردید والا😅

وااااا🙁 
شکرخدا که رحمت خدا به روت باز شده و به این درجه رسیدی ولی این همه غرور و تکبر رو درک نمیکنم ،مهم خدا ...

من ک دکتر نیستم ولی  فقط رحمت نبوده زحمت خودم بوده با دعام نرسیدم شکر خدا که لیاقتشو داشتم کمک حال خلق الله باشم شمام ی ناخن بکار بزن تو کار خدا قهرش نمیاد

حرف نمیزارن عزیزم خودشون هم میدونن دارن خودشون رو گول میزنن

خانما   در صورتی که همسر ادم بگه من دوست دارم ناخناتو لمینت یا کاشت کنی اونموقع باید چیکار کرد؟

منم نمیدونم غسل و وضو رو چیکار کنم مخصوصا غسل