2777
2789
عنوان

چجوری به همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4603 بازدید | 141 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی شوهرتم برنامه های سفرشومیچینه بعدبه تومیگه ...؟؟؟؟

نه از قبل همیشه میگه 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

مام برا دوزای اول باهم سفریم دیگه بعدش بیکار بودم کل ماه اخرم صب تا شب سرپا بودم ی سفر که میتونم برم ...

زندگی مشترک یعنی شما در قبال همسر و اون زندگی مسئولی نمیتونی بدون مشورت و هماهنگی ی هفته بری سفر همونطور که همسرت حق چنین رفتاری رو نداره

یعنی اصلا خونه نمیاد شب ؟

من نزدیکای عید سرم سلوغه خونه نمیرم اونم یجور ارتباطمون کم شده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

زندگی مشترک یعنی شما در قبال همسر و اون زندگی مسئولی نمیتونی بدون مشورت و هماهنگی ی هفته بری سفر همو ...

میگم ک سرش شلوغه اصلا وقت صحبت نداریم من یجور اون یجور وگرنه میگفتم

عزیزدلم‌اینجوری. ک من فهمیدم شوهرت خیلی ادم حسابیا ماها ک میگیم جرعت داری فلانو بی. احترامی ایناس شو ...

😂😂حرفمو گوش میده

باشه میگم فردا اگه ببینیم همو

مگه خودش ادم نیس فقط ففط شوهر بعضی وقتا دوس داری یکم تنها باشی ازهم دور باشی اینو روان شناسام میگن گ ...

مگه من گفتم چرا میره؟؟؟؟؟؟ 

گفتم قبل بلیط گرفتن باید با شوهرش صحبت میکرد

اگر برعکس هم باشه نظر من همینه ! مرد هم حق نداره بدون مشورت با زنش سفر بره

قبل شعار دادن یکم فکر کنید

خانمه گفت حتی نمیتونم بعش بگم با دوستام گیرم بیرونگفتم این ضعفه که ادم نتونه ساده ترین خواستشو مطرح ...

هم زندگی ایشون برام قفله هم ببخشیدا زندگی شما😅

ب هر حال بهتون خوش بگذره عزیز♥️🌹

اسی اگه دوست داشتی شغل تونوبگو

سالن دارم میکاپ ارتیستم

دانشجوام هستم

شوهر من اصلا قبول نمیکنه با خانوادم برم مسافرت چه برسه با دوستان و اونم تو عیدهر کاری کردم با پسرم ب ...

شوهرشما دوست داره و میخواد باهات بیاد مسافرت جفتتون خوش بگذرونینو خاطره بشه ‌.

ولی شوهرمن هیچ اجازه نمیده پنج ساله حتی حتی یه پارک خشک خالیم نرفتیم😔😔

فقط فقط خودش بادوستاش

🧸