2777
2789
عنوان

چجوری به همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4603 بازدید | 141 پست
چطوریه گلم لطفابفرستش

#در_محضر_بزرگان

💢نمازِ ماشاءالله 😍

✍استاد فاطمی نیا فرمودند: این

یادگاری را به شما می گویم به شرط آنکه

من را هم دعا کنید و طبق روایتی از امام

صادق علیه السلام فرمودند

🔻که بعد از نیمه شب شرعی تا اذان

صبح چهار رکعت نماز می خوانی، دو تا دو

رکعتی مانند نماز صبح، به نیت نمازی که

امام صادق علیه السلام فرموده اند

🔻و بعد از سلام نماز دوم به سجده می

روی و صد بار می گوئی "ما شاء الله" یعنی

هرچه خدا بخواهد.

🌹با انجام این نماز خداوند به ملائکه

اش میگه چی بدم به این بنده ام،ملائکه

میگه:ما عقلمون نمیرسه هرچی

میخوای،این تو و اینم بنده ات🥰

#نشر_حداکثری 

🔰نکات مهم:

1- وقت خواندن این نماز در هر شبی است، از زمان نیمه شب شرعی تا اذان صبح، استاد فاطمی نیا فرمودند:بهترین وقت خواندنش،سحرهای ماه رمضان است

۲.رهبر انقلاب در درس خارج فقه و اصولشان هم درباره این نماز صحبت کردند و خواندنش را توصیه فرمودند.

التماس دعا ازهمه شما بزرگواران 🌹🙏🌹

#دستورالعمل

#ماه_رمضان

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمخودت حاجت گرفتی ازش؟

خودمم همون موقع که گفتم دیدمش و پریودم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مام برا دوزای اول باهم سفریم دیگه بعدش بیکار بودم کل ماه اخرم صب تا شب سرپا بودم ی سفر که میتونم برم ...

زندگی مشترک یعنی قبل از تصمیم گرفتن هم و در جریان بذاریم، این معنای اجازه گرفتن نیست این معنیش اینه که به هم احترام میذاریمو اولویت هم هستیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.