سلام خانوما پسرم هفت سالشه و تولدش خیلی مونده هنوز ولی گیر داده ک برای تولدم پی اس ۴ یا ۵ بخرید ، می دونم اگ بخرم باید درس و مدرسه رو ببوسیم و بگذاریم کنار😂 حالا نمی دونم چی کار کنم بخرم یا نه ؟ چه جایگزین مناسبی برای این کنسول بازی هست که در حد همین خوشحالش کنه🥲
اما دوست داداشم از ۷ سالگی بازی میکنه الان ۹ سالشه. با پسرای ۲۰ و بالاتر بازی میکنه همه بازی های کامپیوتری پی اس گوشی و... اینارو ده هیچ میزنه. به طرز فوق العاده ای ماهر شده!!!
مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍