2777
2789

۷ماه پیش تموم شده گاهی بش فکر میکنم  ک طبیعیه 

و گاهی خوابشو میبینم 

من حتی خواب کسی که سال ۴۰۲ تموم شده رابطه مون هم میبینم 😐

با خودم فکر میکنم  اونم گاهی اوقات آیا میبینه؟

اصلا گاهی فکر میکنه بهم؟ 

پسرا رو در این قضیه زیاد نمیشناسم ک چجوری ان

با خودم میگم منی که حتی ۲ سال پیش یه رابطه ای داشتم و هنوز چکش میکنم   اینی ک الان رفته و ۷ ماهه مگه میشه چشم نکنه؟؟؟

هر چند ک مهم نیس 😊 

میشه تجربه تون رو بگید 

دلیل کاتم خیانت طرف و من موقع کات نمیدونستم خیانت کرده گفت یهو مسیرمون یکی نیس و دیگه پی نداد .. بعد ۲ ماه با دختری ک بهم خیانت شده بود حرف زدم فهمیدم .. 

یعنی اون طرف هنوز نمیدونه ک من میدونم خیانت کرده بوده

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

چه پیچیده شد 

شما به نظرم یه نفسی بکش خواهر فعلا هم وارد هیچ رابطه ای نشو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیچیده شد شما به نظرم یه نفسی بکش خواهر فعلا هم وارد هیچ رابطه ای نشو

🤣🤣پشت دستمو داغ کردم 

میگم خوابِ پسری که ۲ سال پیش  تو رابطه بودیم هم میبینم 

بعد از اون ور ی پسمل دیگه که تازه ۷ ماهه کاتیم مگه میشه خواب منو نبینه و بهم فک نکنه ؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

🤣🤣پشت دستمو داغ کردم میگم خوابِ پسری که ۲ سال پیش تو رابطه بودیم هم میبینم بعد از اون ور ی پسمل د ...

پسرا کلاً جنس مرد خیلی بی عارن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴