2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هروقت منومیبینه میگه پول خرج نکن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 81 پست
من مشکلی با اینکه گازو بده مامانش ندارممشکلم اینه که مادر شوهرم همیشه به من میگه پول خرج نکن در صورت ...

حالا کاری ب حرفاش ندارم مادر شوهرا همیشه ازین نصیحتای صدمن یه غاز کردن،  ولی گازو برا چی باید بدی؟ همونو تو دیوار بفروش چند میلیون دستتونو میگیره شب عیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت لجبازی نکردمفقط یبار گفتم که من خودم بلدم کجا پول خرج کنم کجا جمع کنم اونم چون خیلی حرصم گرفت ...

خوب میکنی مثلا بری الان رستوران باید ۶۰۰ بزاری که طبیعیه ولی وقتی اون یکبار در ماه خودت رو تعریف میکنی این میره تو مخش که همش رستورانه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مال منم

بقرآن یه بار خونشون بودیم و برادرشوهرم دعوت کرد واسه شام.بچم ۹ ماهش بود و برف میومد.مادرشوهرم بخاطر ۱۰ هزار تومن نذاشت ماشین بگیریم و بچه به بغل با پا درد مادرشوهرم نیم ساعت تو برف راه رفتیم و یخ زدیم تا برسیم.بچم یخ زده بود و فقط یادمه پیچیدمش تو پتو و تند تند راه میرفتم و تو دلم فححححححش میدادم.

حالا مادرشوهر دوستم زنگ زده به مامانش گفته دخترت خیلی ولخرجه😂 اون یکی عروس هام اینجوری نیستن  کلی لباس ولوازم آرایش خریده بابا این بدبخت تازه عروسه اون عروسات 10 سال از زندگیشون میگذره

حالا کاری ب حرفاش ندارم مادر شوهرا همیشه ازین نصیحتای صدمن یه غاز کردن، ولی گازو برا چی باید بدی؟ ه ...

منم همینو به شوهرم گفتم

گفتم اگه اون پولا که من خرج میکنم پوله

این گازم خودش ۸,۹میلیون پوله

خود مادرشوهرت گفته گازو بدید من؟

نمی‌دونم

اگه بگه ام جوری نمیگه من خبردار شم

وای اون روزای اول که من ازاینکه گازو خریدیم راضی نبودم گفت اشکال ندارع یه مدت استفاده کن بعدش بده به من

[QUOTE=375378911] بقرآن یه بار خونشون بودیم و برادرشوهرم دعوت کرد واسه شام.بچم ۹ ماهش بود و برف میومد.مادرشوهرم بخاطر .. 

چی بگم والا ،مال من فقط دهنشو باز می‌کنه میگه چیه پول مفت میدی نزدیکه پیاده برو دو قدم راهه ولی کاری از پیش نمیره چون کار خودمو میکنم .رنگش عین گچ میشه از حرص

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حالا مادرشوهر دوستم زنگ زده به مامانش گفته دخترت خیلی ولخرجه😂 اون یکی عروس هام اینجوری نیستن کلی ل ...

مادرشوهر منم سر خونه گرفتن زنک زدم مامانم که دخترتون باید پسرمو درک کنه توقعشو باید بیاره پایین(خونه ای که اونا میگفتن بریم توش به معنای واقعی کلمه تویله بود)

😂😂😂آخه اینحوری نمیگه میگه یکم حواستو جمع کنفلان روز ۵۰تومن فلان چیزو خریدی باید پولاتونو جمع کتید

ب منم گفت بهت بگم ۵۰ تومن رو پس انداز کن برای روز مبادا😝😉🤣

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

[QUOTE=375378911] بقرآن یه بار خونشون بودیم و برادرشوهرم دعوت کرد واسه شام.بچم ۹ ماهش بود و برف میوم ...

اینم مطمئنم پشت سرم کلی حرف میزنه با دختراش.

به درک بذار حرف بزنه.دو رو هستن خانواده شوهرم

اتفاقا اشتباه می کنیخرج کن

به اندازه خودم خرج میکنم

ولی وقتایی ام که پول ندارع زیاد خرج رو دستش نمیزارم و میگم بهش اشکال ندارع پول دستم اومد فلان کارو میکنم این باعث شده خودشم فکر کنه که خیلی درکش میکنم 

مامانش از خرجا و اینا خبر ندارع ولی خب همیشه همینو میگه