2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هروقت منومیبینه میگه پول خرج نکن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 81 پست
ب منم گفت بهت بگم ۵۰ تومن رو پس انداز کن برای روز مبادا😝😉🤣

وای اینم همیشه میگه 

میگه همین ۱۰۰تومن ۵۰تومنا که میگه چیزی نیست رو هم جمع میشه یهو یه پول بزرگ میشه

منم گفتم با ۱۰۰تومن کسی پولدار نشده تا حالا کسی ام فقیر نشده

یه دستمال مرطوب خریده بودم نمیدونم ۳۵ یا ۴۰ تومنیهو ازم‌پرسید اینو مثلا چندوقت استفاده میکنی؟😐یعنی ...

😂😐💔

آدم نمیدونه بخنده یا عصبی شه وقتی این چرت و پرتارومیگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر اینجور باشه قابل تحمل تر از خواهر شوهر اینجوریه

ببیند من دیگه چی‌میکشم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

مادرشوهر اینجور باشه قابل تحمل تر از خواهر شوهر اینجوریهببیند من دیگه چی‌میکشم

خواهر شوهرمم همینه😂😂💔💔

قبل عروسی شوهرم پیشش گفت باندم باید بخرم برا کنار تلویزیون

بعد ابجیش گفت خونه فلانی رفتیم چون خونشون کوچیک بود باندا قشنگ دیده نمیشد و خونشون تنگ تر کرده بود(منظورش این بود شماام خونه کوچیک میگیرید باند براتون جالب نمیشه)

🤣مادر سوار دیگه چطوری باشهمیدونی چیههر چی میخری بهش نگومیرین پیک نیکرستوران لباس چیز های روز مره رو ...

اون نمیدونه

فقط میگه

تنها چیزی که می‌دونه اون کادو ها و شاباشاییه که تو عروسی و جشنا میدم اون چون خودش پیشمه

وای اینم همیشه میگه میگه همین ۱۰۰تومن ۵۰تومنا که میگه چیزی نیست رو هم جمع میشه یهو یه پول بزرگ میشهم ...

مال شماها خوبه حالا

من مهمون داشتیم از شهر دیگه خواهر شوهرمم بود خونمون دو مدل غذا درست کرده بودم قرمه سبزی و ماهی سرخ کرده خواهر شوهرم سر سفره زد زیر گریه وسط غذا خوردن جلو مهمونهامون آبرومون برد گفت من دلم میگیره چرا اینقدر ریخت و پاش میکنی‌عروس یک لقمه کسی نخورد از خجالت در حالی که به اندازه درست کرده بودم هم میخواستم ماهی جنوب رو بچشن هم اگر کسی دوست نداره غذای دریایی غذای همه پسند باشه نفهمیدم هیچوقت چرا اینکار کرد هزینشم والا زیاد نشده بود ولی ابروی من رفت خودش خیلی خرج میکنه خیلی همش سفر خارجی میره  ما وضع مالیمون متوسطه یعنی اصلا خرج خاصی نبود بعدم به من گفت حیفه نریز دور بده من ببرم غذاها رو خاک بر سرش بشه هنوز یادم میفته گریم میگیره از خجالت

من همیشه سفره هام پر و رنگینه برای مهمون ادم نباید کم بزاره نمیدونم این عقب مونده چرا اینطور کرد 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بقرآن یه بار خونشون بودیم و برادرشوهرم دعوت کرد واسه شام.بچم ۹ ماهش بود و برف میومد.مادرشوهرم بخاطر ...

وااییییی

عجب بیشعوریه

با بچه کوچیک وقت مسخره بازی نیست که این از خودش بازی در اوورده

ولی خواهر شوهر من فعلا پاش از زندگیم کنده شدهفقط مشکل مامانشه

من خواهر شوهرم یکاری کرد حتی شوهرمم به غرورش بر خورد ما همیشه از مهمان درست حسابی پذیرایی میکنیم

واایییییعجب بیشعوریهبا بچه کوچیک وقت مسخره بازی نیست که این از خودش بازی در اوورده

خودشم نمیتونست راه بره راه ده دقیقه ای نیم ساعت طول کشید.تقصیر شوهر منه که حرف مفت رو گوش میده نه حرف منطقی منو.

مال شماها خوبه حالامن مهمون داشتیم از شهر دیگه خواهر شوهرمم بود خونمون دو مدل غذا درست کرده بودم قرم ...

وای😂😂

خدا منو ببخشه خندم گرفت

خواهر شوهرت نوبره

خواهر شوهر من سیاست داره

اینحوری نمیکنه

پشت سر حرف میزنه

تو روتم تیکه میندازه خیلی نرم جوری که خودتم نمیفهمی