2777
2789

از سه چارسال پیش همیشه همینو میگه

تا وقت خالی پیدا می‌کنه همینو میگه

خونشون شهرستانه اون چند روز که میریم که هر روز باید این حرفارو بگه

یا وقتی تهران یک و زنک میزنم بهش همینارو میگه

درصورتی که خودش هیچوقت نگفته بزار یکم کمتر خرج رو دستشون بزارم

همین دو سه ماه پیش که تو بدترین موقعیت بودیم و پول نون نداشتیم گفت من گوشی لمسی میخوام نفری۸تومن داداشت گذاشتن براش خریدن

همین دو هفته پیش براش یخچال گرفتن فرستادن

الآنم گازمونو شوهرم میخواد بفرسته برا مامانش میگه استفاده نمی‌کنیم

بگو چشم امپراطور 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من مشکلی با اینکه گازو بده مامانش ندارم

مشکلم اینه که مادر شوهرم همیشه به من میگه پول خرج نکن در صورتی که من اصلا ولخرج نیستم 

اصلا توقعات آنچنانی ندارم و خود شوهرم همیشه میگه

نمی‌دونم بذارم کازوبفرسته برا مامانش یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو چشم امپراطور

😂😂

به همه چی کار داره لامصب

اومد خونمون نشسته میگه یارانتونو جدا نمیکنید من دلم نمیاد بخرم اون پولو (منظورش این بود که بالای من دلش میاد بخوره و اون خوبه بابای من بده)

مادرشوهر من بفهمه واسه مسیر نزدیک ماشین‌میگیرم دق میکنه.

مال منم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یسری ادما هستن یه اعتقادی که پیدا میکنن دیگه تغییر نمیدن توی سن بالاها بیشتره باید خودتو کمخرج نشون بدی اصلا سعی نکن لجبازی کنی بگی خرج میکنم خوبم خرج میکنم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

از خرج کردنتون بهش میگید؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من مشکلی با اینکه گازو بده مامانش ندارممشکلم اینه که مادر شوهرم همیشه به من میگه پول خرج نکن در صورت ...

🤣مادر سوار دیگه چطوری باشه

میدونی چیه

هر چی میخری بهش نگو

میرین پیک نیک

رستوران 

لباس 

چیز های روز مره رو براش تعریف نکن

اون از کجا میدونه تو چجوری خرج میکنی

یسری ادما هستن یه اعتقادی که پیدا میکنن دیگه تغییر نمیدن توی سن بالاها بیشتره باید خودتو کمخرج نشون ...

هیچوقت لجبازی نکردم

فقط یبار گفتم که من خودم بلدم کجا پول خرج کنم کجا جمع کنم اونم چون خیلی حرصم گرفته بود گفتم

حوصله کامل باهاشون ندارم