2777
2789

قضیه از این قراره که من جدا شدم و خونه مادرم هستم اما به خاطر روحیه ام گاهی ام میرم خونه خواهرم به. منو دوتا دختر خاله هام نشسته بودیم سر بحث زیبایی بود من گفتم اگه زمینم رو فروختم دوست دارم بینیمو عمل کنم 

یهو برگشت گفت نه تو الان در به دری. یه شب خونه مامانت یه شب خونه خواهرت یه وقتا هم پایین  پولتو بده خونه بخر من خیلی ناراحت شدم و بعد شوهرش هم فهمید گفت زن من هر حرفی میزنه از خیرخواهی بوده واقعا شما بودید ناراحت نمیشدید اولا اینکه دخالت می‌کنه دوما واقعی این خیر خواهیه دوست دارم با پیام یه جواب محکم بهش بدم نمی‌دونم چی بگم  واقعا هم بی مقدمه گفت نه دعوایی بود نه من قبلش طعنه ای به اون زده بودم  قبلا هم ازش طعنه شنیدم 

راست گفته

بیخود کرده من خونه مادرم هستم ضمنا پول زمینم انقد زیاده که یه عمل بینی توش چیزی نیست 

بعدم آدم با این لفظ با کسی حرف نمیزنه چون از فردای خودش خبر نداره میتونست فقط بگه خونه مهم تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم از اونی که میگه راست گفته . آدم حتی اگه کسی واقعا این شرایط هم داشته باشه نباید بگه در به ...

من از پشت گوشی حالم بد شد چطور تحمل کردی حرفش

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

منم حقیقتا دلم‌ شکست ولی اینکه شوهرش دفاعش رو کرد دیگه خیلی حالمو بدتر کرد

باید جواب می‌دادی حالا هم به پیام واسش بده به جهنم ناراحت بشه 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

باید جواب می‌دادی حالا هم به پیام واسش بده به جهنم ناراحت بشه

من بهش گفتم واقعا ناراحت شدم من خونه مادرم هستم . ک واقعا هم تنهاست و به من نیاز داره بعدم پول زمینم انقد زیاده که یه عمل بینی توش گمه