دختر خواهرم ۱۱سال و نیمش،خیلی تو گوشیه تایمی که غیر از مدرسه است فقط تو گوشی سرویسم با گوشی میره …خواهرم خیلی ناراحت اصلااااام گوش به حرفش نمیده حتی شده پرخاشگری میکنه …خیلی خجالتیه تو بیرون خونه اصلا اهل بیرون رفتن و اینا نیست ،خیلی دلم براش میسوزه دختر شاد ومهربونی بود خیلی وقتی ۶سالش بود یک هفته ای از خواهرم دور بود و مشکلات خانوادگی داشتن اجازه نمیدادن خواهرم بچش ببین ……کلی هر دو گریه و اینااااا…در ضمن خیلی به من وابسته بود و دوستش داشتم و هر جا میرفتم باهام میومد …سه سال پیش من بچه دار شدم و دیگه شوهرم اخلاق جالبی نداره اجازه نمیداد زیاد بیاد بچه رو بببینه و اخم و تخم میکرد. و اگر من میخواستم یه نیم ساعت باهاش حرف بزنم شوهرم میکفت به بجا اون به بچه ات برس و اجازه نمیداد..خلاصه اینکه من دیگه دایمی نمیتونم براش داشته باشم اصلاااا…باباشم ی آدم افسرده همش تو گوشی …خواهرم که فقط حرص میخوره و قبلا دخترش گوش به حرفش میدان خیلی و یه دختر خیلی خیلی خوبی بود ولی الان پرخاشگر و ….و اصلا گوش ب حرف نمیده اهل تفریح و بیرون نیست خیلی ناراحتم فقط تو گوشیه لطفا بگید چیکار کنم در ضمن اینکه من نمیتونم واقعا دایمی باهاش داشته باشم ب خاطر اخلاق. شوهرم در ضمن ما تو ی ساختمون در دو طبقه زندگی میکنیم .خیلیم عذاب وجدان دارن به خاطرش
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه همش تو گووووشی ؟؟؟با گوشی میخوابه و بیدار میشه ،درس با گوشی ،غذا ،حموم میره با گوشی …
اره دیگه وقتی تنهاس و تو سن بلوغه کاملا عادیه یکم بزرگتر بشه از سرش میوفته
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》
منم بچه هام تقریبا همسن سن هستن و فقط آخر هفته ها اونم اگه در طول هفته بچه خوبی بوده باشن میتونن گوشی بازی کنن.
حالا خواهر شما هم اولین کارش اینه که قانون بذاره واسه گوشی.
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
گلم فقط خواهرت میتونه بهش کمک کنه،ببینه به چه چیزی علاقه داره مثلا ساختن کاردستی یا پختن کیک یا نقاشی بنظرم تایم های دونفره مادر دختری ایجاد کنه و تعریفش کنه بغلش کنه.... کم کم باهم بیرون برن و وقت بگذرونن تا از گوشی دور بشه تایمی که من برای دختر داداشم میذارم و باهاش راه میام و به علاقش توجه میکنم شده نصف روز کامل گوشیشو بر نمیداره اصلا
خواهرت باید ببرتش مشاور کودک و نوجوان... متاسفانه اینده خوبی نداره اگه زود پیگیرش نشه. گوشی بچه هارو نابود میکنه. اطراف ما هم هست یه دختر ۱۳ ساله مدام تو گوشی پرخاشگر به زور میاد سر سفره همونم یه قاشق دستشه اون دستش گوشی مادرش التماس مبکنه تکلیفشو انجام بده. اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه با کسی حرف باهاش میزنی انگار با دیوار حرف زدی... من یه بار به مادرش گفتم غیر مستقیم اصلا براش مهم نیست دیگه بی خیال شدم ولی شما خواهرشی راضیش کن