2777
2789

بهش گفتم این شلوار رو ۳۰۰ گرفتم از فلان جا

کلی دروغ گفت که من چهار تا ازینا دارم

چمیدونم این بی کیفیته 

خرید آدم شخصیتش رو معلوم می‌کنه و ....

به خدا خودش لباساش خیلی داغونه

حالا منو بخاطر یه شلوار ۳۰۰ تومنی که خریدم داره.... می‌کنه

خودشم از همین شلوارا دارههمه جا ولش می‌کنه وقتی رفتم خونشون وقتی رفتیم اردو وقتی رفتن مسافرت 

همه جاااا بعد همون هم از جایی که خریدم که گرفته قبلا

اینم بگم می‌گفت من فلان رنگشو پارسال ۷۰۰ خریدم درحالی که این شلوار طوری نیست که پارسال ۷۰۰ باشه

یک ساعت داشت حرف میزد بخاطر همین شلوار 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت و ول کن دختر منم  دیروز یه کتون کارگو خیلی خوشرنگ خرید ۲۳۰ تومن  خیلی هم بهش میاد  

اومدیم خونه با یه شومیز وشال ست کرد عالی شد 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

چه خوشکلههه مبارکت باشه حرفا دوست به یه ورت نباشه حسوده پلاستیکی چش نداره  تو اون بپوشی حالاااا به هر دلیلی طبق ساخته ها ذهن بیمارش هر چی سر حسادت بازی روانیش جدی نگیر بهشم چیزی نگ رایتی کدوم شهری از کجا گرفتی خوشم اومد شلوارم ندارم 😂 سایز بندی داره به ۴۶ میخوره ؟ 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

چه خوشکلههه مبارکت باشه حرفا دوست به یه ورت نباشه حسوده پلاستیکی چش نداره تو اون بپوشی حالاااا به ه ...

گلم این پای من نیست ولی همینقدر قشنگ وا میسته

از مشهد خریدم 

آنلاین میتونی سفارش بدی ولی دوستم می‌گفت اینا بعد چند بار شستشو خراب میشن

من استفاده میکنم از شلوار چند روز بعد بعد از چند بار شستن بهت میگم خوبه یا نه که اگه بخوای آنلاین بخری

۲۰۰ و خورده ای دیدم توی گوگل

دوستت و ول کن دختر منم دیروز یه کتون کارگو خیلی خوشرنگ خرید ۲۳۰ تومن خیلی هم بهش میاد اومدیم خونه ...

مبارکش باشه گلم

با این حرف که خرید لباس روی شخصیت آدم تاثیر داره موافقم از قدیم گفتن هر چقدر اش بریزی اونقدر میخوری

درسته ولی اگر متن رو خونده باشین با توجه به اینکه یه شلوار تک هستش و تقریبا شلوار راحتی هستش همون ۳۰۰ براش خوبه

این دوستمون لباسای بیرونش که خیلی ادعا داره گرون میخرم و اینا باور کن از ارزون ترین من هم بی کیفیت تر 

اصن نیازی نیست ب دوستت لباسا و قیمتاشونو بگی ولش کن زیاد روده درازی کرده

من تا گفتم این مدل خریدم اینجوری گفت بعدش من قیمت دادم دست خودم نبود کاش نمیفگتم

من تا گفتم این مدل خریدم اینجوری گفت بعدش من قیمت دادم دست خودم نبود کاش نمیفگتم

بعد این از شلوار اون گرفتی بگووو نه من ۳۰۰ نگرفتم گرفتم ۷۰۰ جنس برا من بهتره زیر بارم نرو بگو الا بلا که همینه کهومن میگم  😂 قیمتارو بهش بیشتر بگو  راستی سایز بندی داره ؟

بعد این از شلوار اون گرفتی بگووو نه من ۳۰۰ نگرفتم گرفتم ۷۰۰ جنس برا من بهتره زیر بارم نرو بگو الا بل ...

فری هستش

دیروز گفتم سیصد دوباره نمیتونم بگم

درسته ولی اگر متن رو خونده باشین با توجه به اینکه یه شلوار تک هستش و تقریبا شلوار راحتی هستش همون ۳۰ ...

حرف من کلی بود اما همین شلوار تهش ۳۰۰ تومنه زیاد به حرف آدم های پر ادعا توجه نکن 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

فری هستشدیروز گفتم سیصد دوباره نمیتونم بگم

نه لباس ها دیگه که میگری رو اصلا نگو اصرار کرد پرسیدم هم قیمتش هر چقددر گرفتی بیشتر بگو صادقانه نگو