2777
2789
عنوان

توی این دنیا باید دنبال چی باشیم

42 بازدید | 6 پست

مثلاً بعضی ها دوست دارن اصیل باشن...بعضی ها دوست دارن پولدار باشن....بعضی ها عاشق کارشون هستن...بعضی ها فقط تفریح می کنن...بعضی ها پول جمع کن هستن....به نظرتون کدوم دسته خوشبختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونیم بگیم کدوم خوشبختن

چون خوشبختی برای هرکی یه معنایی داره

و شما باید بگردی و فکر کنی ببینی از نظرتو خوشبختی چه معنایی داره.‌

من یه دوست دارم زیباااااا پولدار ،شغل عالی ،خانواده عالی

ببین ینی هرچی ک فکر کنی این در حد عالی داره ولی اصلا احساس خوشبختی نداره چون خوشبختی براش معناش فرای این داشته هاشع

درصورتی شاید دوتا از چیزایی ک اون داره رو من یا خیلیا داشتیم واسمون ته خوشبختیه

هرجا قلبت گفت برو 

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

خب اولویت آدما فرق میکنه.برای همین هرکسی یه راه و میره.مثلا اولویت شما منو خوشحال نمیکنه و اولویت من شمارو.

نمیتونیم بگیم همه باید از فلان راه برن.هرکسی باید با توجه به روحیاتش راه خودشو پیدا کنه.هرکسیم که راهی که دوسداره بره قطعا به حال خوبه خودش میرسه.

کاربر خانم هستم.

خب اولویت آدما فرق میکنه.برای همین هرکسی یه راه و میره.مثلا اولویت شما منو خوشحال نمیکنه و اولویت من ...

به نظرتون من عاشق لوازم خونه ام خیلی مسخره نیست‌‌‌‌‌‌‌‌..‌‌اولویتم توی زندگی خرید اینهاست