2777
2789
عنوان

عفونت قارچی خارش شدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست
میشه بگین چه چیزایی؟

هر روز لباس زیر تو عوض کنی

لباس زیر نخی بپوشید

بعد از دستشویی خودتو خشک کنی

به جای نوار بهداشتی از تامپون استفاده کنی و حداقل از نوار بهداشتی مشبک استفاده نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دکتر گفت تا پریودت استفاده کن منم هرشب استفاده کردم

عزیزم همسرتم چک کن روی پوستش لک قهوه ای نباشع ازمایشم بده عفونت داره یا نه چون شما درمان کرذی خودتو باز از ایشون منتقل شده لباس زیراتم بایذ تمیر و خشک باشه خودتم خشک کنی

منم قبلا اینجوری شده بودم ولی دکتر اینا نرفتم خود ب خود رفع شد ولی الان چهار پنج ماهه درگیرم🥲

یه دارویِ محلی ما داریم

واقعا ضدعفونی کنندس

اکثرا زنا یا دخترایِ هم محله‌ایمون

میپزن و میشینن داخلش..

و اگه جواب نداد پیش دکتر میرن

و واقعا از ۱۰۰تا شاید ۲نفر نتیجه نگرفتن ازش

عزیزم همسرتم چک کن روی پوستش لک قهوه ای نباشع ازمایشم بده عفونت داره یا نه چون شما درمان کرذی خودتو ...

چی خوبه برا قارچ پوستی

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
عزیزم شما ک بارداری خطر داره هر دارویی نمیشه استفاده کرد حتما برو دکترت بگو فعلا عنبرنسا دوذ بده

دکتر فقط سفکسیم میده بی اثره

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه