2777
2789

امشب دیدم حقیقتا فیلمنامه علاوه بر اینکه اصلا پایان خوبی نداشت از اساس ضعیف هم بود و خیلی باید روش بیشتر کار میشد 

علت دیدنش برای من به شخصه فقط حضور روزبه حصاری و آزاده صمدی بود نقش این دو خوب اجرا شد ولی امان از فیلمنامه ضعیف و مسخره که همه چی رو زیر سوال میبره

حیف وقت و اینترنت و اصرارم به خانواده برای جمعی دیدنش قیافه مامان و بابام دیدنی بود 😂😑

بعد از پایان خیلی از فیلم های فعلی مهم ترین چیزی که ازش راضی ام اینه که این فیلم ها رو نمیرم سینما ببینم که بیشتر حرص بخورم حداقل اکران آنلاین میبینم حداقل کمتر حرص میخورم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان که دارم این و مینویسم ۸ ماه از این پست شما میگذره ، ولی باید بگم که هر فیلمی برای هر شخصی مناسب نیست عزیزم اونم فیلمی که در چندین جشنواره جایزه گرفته  اینکه شما درکی از فیلم عزیز نداشتید دلیل به این نمیشه که فیلم ضعیف باشه در صورتیکه فیلمی بسیار قوی، بازیگران بسیار قوی ، فیلمنامه و کارگردانی بسیار قوی داشت ، توصیه میکنم شما فیلم هایی نظیر هفتاد سی رو تماشا کنید