2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم بهش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست
اولين بار كه شنيدي تلفن زدنشو ميرغتي تو بهش ميگفتي مامان من به فلاني گفتم دارم ميرم منم همين كارو كر ...

اتفاقاً من فكر ميكنم اگه حتي به روي شوهرت هم نمياوردي كه حرفارو شنيدي بهتر بود!!!!هرچي در مورد خوانوادش حرف بزني حتي اگه حق باهات باشه باز هم خودت بده ميشي !اما با كمي خونسردي و بي تفاوتي درست ميشه

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یر همین موضوعات‌۹ ماه از شوهرم جدا شدم‌کارمون به طلاق کشیده بود ولی اخر فهمیدن که کارشون اشتباهه به شوهرمم با جدیت گفتم‌بزرگ‌شدی دیه چیه همش چسلیدی به مامان‌جونت اگه میخوای با مامانت باشی برو پیش منو‌میخوای چیکار من زنتم جوابو باس به تو پس بدم‌نه مادرت اگه هم بهم‌اعتماد داری خود دانی اگه هم‌زندگیمون خراب بشه همه همش تقصیر تو میشه بعد فعمید همچی اومد تو دستش اگه مادر شوهرم‌بگه زنت خدایی نکرده زبونم لال کسی اورده تو خونه شوهرم باور نمیکنه چرا چون بهم‌اعتماد کامل داره و من هم‌همچیو فقط به اون میگم اون دیه فقط حرف من براش مهمه نه اطرافیانش چون‌اونا یک بار باعث جداییی ما شون

توهم ببیشبن قشنگ با شوهرت صحبت کن‌خیلب درست و منطقی فردا روز مادر شوهرت بگو فلانی اووردی تو خونت شوهرت حرف تورو عمرا قبول کنه چون چسبیده به مادرش

داداش من سر لج ولجبازی نمیزاشت زنداداشم بره خونه ی مامانش مامانم یواشکی چند بار برد واورد به داداشمم نگفت تا از سرش افتاد ما زنها خودمون دشمن خودمون هستیم 

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
اتفاقاً من فكر ميكنم اگه حتي به روي شوهرت هم نمياوردي كه حرفارو شنيدي بهتر بود!!!!هرچي در مورد خوانو ...

درست نمیشه خواخری من امتحان کردم‌بعضیا عادت کردن به گوش دادن حرف مادرشون اگه برخورد نکنی رفته رفته بد تر میشه مث من که‌اجازه اب خوردنمم شده بود دست خانواده شوهرم

منم مث شمام .از ماه دیگه میریم خونه خودمون و منم میرم سر کار .از دستش راحت میشم 

هورررراااااااا.زنده باد ازادی ازادی ازادی .

انشالله استارترم از دستشون راحت بشه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
درست نمیشه خواخری من امتحان کردم‌بعضیا عادت کردن به گوش دادن حرف مادرشون اگه برخورد نکنی رفته رفته ب ...

اما من فكر ميكنم با سياست و تدبير و صبر كار بهتر پيش ميره تا با از رو بستن شمشير و بدگويي و جنگ

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
تویه ساختمون زندگی کردن خیلی بده....این مشکلت رفع بشه بازمشکلات بعدی....دنباله راه حل واسه جداشدنه خ ...

تو فکرش هستیم امکان خرید خونه و جدا شدن رو هم داریم ولی متاسفانه چون شوهرم تک پسره نه خودش و نه خانواده اش دلشون نمیاد از هم جدا بشن  

واقع میخوام یکبار برا همیشه بفهمن که رفت و آمدم بهشون ربطی نداره.قبلا هم به شوهرم گفتم که قرار نیست ...

احسنت این خیلی حرف منطقی و عاقلانه ای یه

ولی همسرتون  با مادرشون صحبت کنند 

شما واکنشی نشون ندید

مهم هم همسرتونن

ولی در عصبانیت با هم صحبت نکنید ک بدتر شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اما من فكر ميكنم با سياست و تدبير و صبر كار بهتر پيش ميره تا با از رو بستن شمشير و بدگويي و جنگ

اره اگه اونا یکم بزرگ‌منش باشن‌ ولی بعضی مردا واقعا درست نمیشن شاید چون با همچین ادمایی روبه رو نشدی نمیفهمی ولی من شدم من ۱ سال هرچی گفتن لام تا کام نحرفیدم به شوهرم هیچی نگفتم ولی وضعیتم خیلی بد شد تا جایی که یه روز از اعصبانیت بشقابو پرت کردم تو دیوار داد زدم‌خستم‌ کردین دیوونم‌کردین زدم از خونه بیرون