2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم بهش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست
اره اگه اونا یکم بزرگ‌منش باشن‌ ولی بعضی مردا واقعا درست نمیشن شاید چون با همچین ادمایی روبه رو نشدی ...

نميگم كلاً هيچي نگو ميگم با سياست كاري كن كه شوهزت خودش جلوشون وايسه !!!!اتفاقاً سكوت تنها فايده نداره بايد روي شوهر كار كني اينقدر كه خودش بشه زبون شما

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
تو فکرش هستیم امکان خرید خونه و جدا شدن رو هم داریم ولی متاسفانه چون شوهرم تک پسره نه خودش و نه خانو ...

شوهره منم تک پسره...مادرشوهرمو  خیلی دوست دارم ولی میدونین نزدیک که باشی یه سری سوتفاهما پیش میاد همیشه...پس دوروی ودوستی بهترین راهه..یه طوری دوستانه باید شوهرتون رومتوجه دوری ودوستی  بکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکرش هستیم امکان خرید خونه و جدا شدن رو هم داریم ولی متاسفانه چون شوهرم تک پسره نه خودش و نه خانو ...

همسر منم تک پسرن

با سیاست عمل کنید

انشاالله درست میشه

از مزایای مستقل شدن بگید

از اینکه بچه تون  دو تربیته میشه و این اصلا ب صلاح زندگیتون نیست بگید

از اینکه با یه خورده فاصله گرفتن

محبتها و دلتنگی هاتون بهم بیشتر میشه و تند تند شوق دیداره همو پیدا میکنید بگید ((( آره جونه خودم)))😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واقعآ نمیفهمم خواهر شوهرام خودشون تنها میرن و میان کسی باهاشون کاری نداره (خواهر شوهرام متاهل ان) تنهایی بازار میرن دکتر میرن ولی منه بدبخت یا باید با شوهرم برم یا با مامانش ولی اینم بگم تا الان بجز بهداشت پسرم با مادرشوهرم جایی نرفتم یعنی اگه بمیرم هم مقاومت میکنم تا نگه پاشو با مامانم برو دکتر.

واقعآ نمیفهمم خواهر شوهرام خودشون تنها میرن و میان کسی باهاشون کاری نداره (خواهر شوهرام متاهل ان) تن ...

ب همسرتون بفرمایید

من با مادره خودمم خیلی اوقات جایی نمیرم

چون یا معذب میشم

یا نمیخوام در جریان کارهام قرار بگیرن(( و فقط شما باید در جریان امورات باشید و بس))

یا نمیخوام زحمتی بدم بهشون 

یا ......

دیگه مادر شما جای خودشونو دارن

من با ایشون علاوه بر همه موارد بالا

رودربایستی هم دارم و راحت نیستم و این طبیعی یه

همون طور ک شما با پدر من راحت نیستید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ب همسرتون بفرمایید من با مادره خودمم خیلی اوقات جایی نمیرم چون یا معذب میشم یا نمیخوام در جریان ک ...

منم میخوام اینا رو به شوهرم بفهمونم اما انگار قادر به فهمیدن نیست فقط حرف خودشه و مامانش

نميگم كلاً هيچي نگو ميگم با سياست كاري كن كه شوهزت خودش جلوشون وايسه !!!!اتفاقاً سكوت تنها فايده ندا ...

دقیقا حرفای مادرمو میزنی اونم قبلا همینو‌میگفت اما وقتی وضع زندگیمو دید فهمید که حرف هم چاره ساز نی من هرکاری کردم‌تا شوهرم خودش متوجه بشه ولی نفهمید بعضی مردا بی ادبیه ولی پخمن هیچی حالیشون نی تیتیش مامانین باس برخورد سخت کنی یه بار تا حالیشون شه