2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم بهش؟؟؟

370 بازدید | 37 پست

بچه من 3 سالی میشه ازدواج کردم وقتی اومدن خواستگاری من هم درس میخوند هم کار میکردم یعنی میخوام بگم که چقدر تو جامعه بودم و تقریبا دختر آزادی بودم و هر روز بخاطر دانشگاه و کارم بیرون بودم و شوهرمم اینو میدونست بعد از ازدواج با خانواده شوهرم اومدیم تو یه ساختمون تا وقتی که زایمان  کنم میرفتم سرکار و بعد از به دنیا اومدن پسرم دیگه سرکار نرفتم. و الان خانواده شوهرم انتظار دارن هرجا میرم یا ازشون اجازه بگیرم یا با اونا برم البته تو این یکسال که خونه هستم تنهایی جایی نرفتم و فقط  دو بار مامان و خواهرم اومدن دنبالم و رفتیم بیرون که تو یکی از این بیرون رفتنا وقتی رسیدم سر کوچه یادم افتاد پستونک پسرمو جا گذاشتم وقتی برگشتم خونه تو راه پله شنیدم که مادر شوهرم به شوهرم زنگ زده که زنت بچه رو برداشت و رفت در حالی که قبلش من از شوهرم اجازه گرفته بودم و خبر داشت. بعد از برگشتنم به شوهرم گفتم که به من اعتماد ندارین؟یعنی چی که مامانت زنگ میزنه گزارش منو به تو میده یعنی من کجا میخوام بدون اطلاع تو برم؟خلاصه دفعه دوم هم باز مادرشوهر جان بعد از رفتن من به  شوهرم زنگ زده بود که خانومت رفت...

و حالا مسله اصلی  :دو روز پیش وقت واکسن یک سالگی پسرم بود منم بردمش بهداشت واکسن زدم فاصله بهداشت تا خونه مون 500 قدم نمیشه یعنی خیلی نزدیکه. قبلا به مادر شوهرم میگفتم بیا رادین رو ببریم ولی اینبار از لجم نگفتم و خودم بردمش به شوهرمم گفته بودم که میریم برا واکسن. الان شوهرم اومده که اونروز با کی رفتی بهداشت؟ منم گفتم تنها  ناراحت شد و  گفت با من حرف نزن حوصله ندارم رفت بیرون حالا وقتی بیاد دعوا داریم چون مامانش گفته که خانومت به من نگفته بچه رو برده!!! 

وقتی اومد چیکار کنم؟؟؟ چی بگم بهش؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو دليل نميشه چون ما داريم با خانوادت زندگي ميكنيم همه چيزو جز به جزشو با خانوادت هماهنگ كنم البته حواست باشه اونا متوجه دعواتون نشن كه پروتر نشن 

كمي معجزه لطفا 

میام نی نی سایت باور کن انگار در زمان سفر معکوس میکنم!!!!!!بچه ای مگه اجازه بگیری ؟؟؟خودت مادر یک بچه ای مگه بپا میخوای؟اصلا کوتاه نیا 

داد و بیداد و دعوا و بی احترامی  ممنوع ولی خیلی منطقی و ارام اگر بحثی شد بگو فلانی جان من نیاز به اجازه گرفتن برای انجام کار های ضروریم ندارم طبقه پایین هم گیت پرواز نیست که تا مجوز نده اجازه خروج نداشته باشم واسه مامان جان یک باشگاهی کلاسی جایی پیدا کن که سرگرم بشن و هیچکدوم دیگه اذیت نشیم

حال متکلم از کلامش پیداست

اولين بار كه شنيدي تلفن زدنشو ميرغتي تو بهش ميگفتي مامان من به فلاني گفتم دارم ميرم منم همين كارو كردم مثل آب يخ رو سنگ شد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

جدی باهاش صحبت کن یعنی چی اخه من تازگیها شنیدم یکی از اشناهامون سر همین مسئله کلی دعوا کردن بعدم از پیش مادر شوهرش رفت مستاجری

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 

اولا اگر دیدید عصبانی هستن

سکوت کنید 

بعد ک آروم شدن با آرامش و البته محبت

شرایطتونو و حس و حالتونو براشون توضیح بدید

مثلا اینکه

شما همیشه با اجازه ی ایشون هر جایی میرید و 

شاید گاهی برای اینکه زحمتی برای حتی مادره خودتونم نداشته باشید ، ب اطرافیان حرفی نمیزنید ک باهاتون همراهی کنن ودنبالتون بیان ...

گاهی دوست دارید با بچه تون تنها باشید و استقلال زندگیتون حفظ شه و ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتي اومد محلش نزار انگار نه انگار،بزار خودش بياد حرف بزنه،وقتي گله كرد كه چرا با ننم نرفتي بگو ميخواستم به زحمت نيوفتن اونا وظيفه ندارن بچه منو ببرن برا واكسن!!!بگو ما بايد ياد بگيريم بارمونو رو دوش ديگران نندازيم بايد خودمون از پس كارها بر بيايم اونا زحمت بزرگ كردن خودمونو كشيدن بسه!!!من زحمتم را رو دوش خونواده خودم هم نميندازم

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
یه بار به شدت برخورد کن مگه تو بجه ای که وقتی میری بیرو احازه بگیری از مادر شوهرت و یا تنها نری؟

واقع میخوام یکبار برا همیشه بفهمن که رفت و آمدم بهشون ربطی نداره.قبلا هم به شوهرم گفتم که قرار نیست بی احترامی کنیم کافیه وقتی مامانت بهت گفت خانومت رفت بیرون بهش بگی مامان جان خانومم بدون اطلاع من جایی نمیره اینجوری دفعه بعدی دیگه جرات نمیکنه بهت زنگ بزنه و خبر برسونه