2777
2789
عنوان

چقدر کلافه میشم با اینکار مهمون

734 بازدید | 56 پست

دیشب افطار مهمون داشتیم ۱۰ نفر بودن قرار بود مامان بابام بیان چون بودن مغازه و شلوغ شد نتونستن بیان بخاطر شب عید...منم گفتم غذا زیاده میبرم براشون چون مهمونا قرار بود خیلی زود برن...بعد مادرشوهرم کلی غذا کشید برای خودش یعنی در حدی ک ۲ تا بشقاب گرفت من همون اول فهمیدم میخواد چ کنه....چون قبلا دیدم از این کارا کرد....۱ بشقاب رو خورد یکی دیگه رو گفت بپیج برام ببرم سحر بخورم....خب چرا؟؟؟من مگ سحر دعوتت کرده بودم؟؟یعنی خودمون بلد نیستیم بخوریم؟؟چیکار کنم باهاش؟همیشه همینه....انقدر هم کنجکاوه میاد همون اول چک میکنه ک غذا چقدره.....دیگ غذا نموند ببرم واسه مامانم اینا....میدونم مادره  و حق داره و زحمت کشیده....ولی این اصلا درست نیست....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

تمام خاندان شوهرم همینن هم میخورن هم میبرن..من همیشه پیشتر درس میکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام خاندان شوهرم همینن هم میخورن هم میبرن..من همیشه پیشتر درس میکنم

هر چقدر درست کنم‌اضافه بیاد میبره...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

باید قبل کشیدن غذا سهم پدر مادرتو جدا میکردی میزاشتی کنار میگفتی اینو واس اونا گذاشتم

الآنم دیگ خوبیت نداره این حرف ی بشقاب غذا ک دیگ این حرفارو نداره

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
میگفتی فعلا اینو میخوام بفرستم برای مادرم چون بهش قول دادم.برای سحر شما میپزم

همه رو قاشق چنگال کرد

خب لابد سحری براش سخت بوده هیچی نداشته باشه وقتی افطار رو مهمون بوده و طبیعتا غذا نداشته

به نظرم وقتی غذات در حد همین یکی دو تا بشقاب اضافه میومده یعنی کم گذاشته بودی و مثلا الان اگر خونوادت اومده بودن، غذا کم میومد یعنی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم کارش زشته، ولی شما فکر کن همشو همونجا خوردهبه دل نگیر

اره اینجوری بهتره فکر کنم